AKTUELNO

Ogradila se od njega.

Milan Milošević ušetao je u Belu kuću, pa okupio zadrugare, kako bi započeli s pitanjima gledalaca, a prvo za večeras bilo je upućeno Mini Vrbaški:

Da li si toliko puna ljubomore prema Jovani i Stefanu, pa namerno prenosiš informacije njima iz spoljnjeg sveta? Da li je to zbog Mensura? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde ja ne mogu nikome ništa da radim, nemam ništa sa Mensurom, niti sam u komunikaciji sa njim, niti ima ovo bilo kakve veze sa njim, mi smo blokirani jedno drugom - odgovorila je Mina.
Mene je ta informacija da sam najomraženija jako pogodila, jer sam se tako dugo osećala. Smirila nas je informacijom da su se naše očevi videli. Ne mislim da je Mensur razlog. Ona je meni rekla da je i ona išla srcem, a ja znam kako sam ja nju gledala sa strane gledaoca. Ne znam koja je namera, Minin savet je da više pričam, ako se Mensur pominje, to ne može preko mojih leđa da ide - komentarisala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su živeli zajedno, nikad mi nije zamerala Mensura - rekao je Karić.
Mislim da Mina jedva čeka da prenese neku negativnu informaciju, samo da bude dominantna u tom smislu. Mina ne zaboravlja stvari, jedva je čekala da prenese Jovani, jer je baš ona ta koja ju je prva ovde nazvala prostitutkom - govorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga