AKTUELNO

Provaljeni od starta!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević je pročitao pitanje za Miljanu Kulić.

Zašto ne veruješ Zoli da je imao ozbiljne namere sa Anom, pa ga stalno ispituješ o tome?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mu ne verujem, mislim da je on hteo da ima sigurnost u rijalitiju. On je stalno potencirao to sa Anom, dok je ona pričala da je to drugariski. On je nju napadao štop neće da uđe sa njim u vezu. On je njoj pričao kako ga je ona zavlačila 3 meseca. Ne želim da bude sa mnom iz sažaljenja. Ja tvrdim i stojim iza onoga što kažem. On je mesec dana posle moje kiretaže pravio priču sa njom. Ja danas nisam došla da gledam klipove jer nemaju smisla - rekla je Miljana.
Ja sam njoj rekao da ne želim da ulazim sa Miljanom u vezu. Što se tiče Ane, ja nju nikad nisam muvao da ulazimo u vezu, ona i ja smo samo prijatelji. Ja ne bih imao problem da uđem u vezu sa Anom, ali ja nju nisam napadao da uđemo u vezu - rekao je Zola.
To je istina Milana - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što Zola priča jeste bilo muvakanje, i njega je to povredilo i ono kada je rekla da ima osećanja prema klavijaturisti. Njemu je to smetalo, a on je tebe Ana muvao sigurno, i svi smo dokaz toga - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je Ana povredila za mnoge stvari, kada mi je opsovala majku, pa je rekla da neće da bude u cirkusu - rekao je Zola.
On se meni nije udvarao - komentarisala je Ana.
Njoj je sve to smetalo, ona je skočila na Zolu par puta - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

On mene nije muvao, MIljana nema potreba da ga ispituješ, niti mi je pričao neke bajke. On je meni zamerio što mu nisam rekla da neću rijaliti vezu. Miljana gledaj me, nema razloga za tim, meni veruješ, nema tu ništa - rekla je Ana
On se njoj sviđa, ali ona nije htela da ima vezu kao što je imala Miljana, bilo je tu emocije i sa njene strane. Nije htela da joj reputacija bila narušena - komentarisala je Ermina.
Ovo je tačno, ali njoj je smetalo što je Miljana komentariše - istakla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju je brinulo da se ona pominje u kontekstu sa Miljanom i njim. Ona je sama njega birala za omiljenog u trenutku kada su gorela pitanja za vas dvoje - rekla je Rialda.
To tako radiš i praviš haos - rekla je Jovana misica.
To ti radiš, ti imaš promišljene pokrete, namzana si - odgovorila joj je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kaže meni da sam ja bila sa Tomovićem na krevetu, a to nije istina, jer sam ja samo Stefana primila u krevet a ne zvala Zolu kao omiljenog - rekla je Misica.
Kome su izlazili klipovi, meni ili tebi ? Svi smo mi znali da si imala osećanja prema Tomoviću. AJde sada mi reci šta si mi rekla za Anđela, nije ti se sviđao Anđelo, prava si lisica i namazana i lukova, imaćeš lep i ugodan život - upitala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga