AKTUELNO

Šok!

Upravo je počela emisija "Pitanja novinara" od koje zadrugari svaka subote strepe. Prvo pitanje je postavio urednik zabave sa portala Pink.rs Nemanja Vujčić za Sanju Stanković: "Videli smo danas onu svađu između Matore i tebe, vi nećete nikada moći da raščistite račune?"

Foto: TV Pink Printscreen

Nećemo, jer od kada je izašao klip sa Rialdom ja sam rekla da ona može sa svakom, a ja ne mogu i onda je rekla za Mišela da je hteo i mogao je da me poljubi i ispada kao da sam ja laka, i onda mi je rekla kako me drži u šaci i kako ima nešto o meni a ona neka kaže, pa ćemo se igrati do kraja rijalitija. Ne drži ona mene u šaci ja ću reći svoje a ona svoje, ja sam krenula dalje i njeni odnosi me ne zanimaju, i ona ima prava da krene dalje i zato ja nisam ništa komentarisala i pravila ljubomorne scene ali kada ja nešto uradim tu se prave drame! Ne znam od kada nismo zajedno, i moje mišljenje je to da ona mene ne voli, ali me je volela i sada je pucaju kompleksi jer sam je ostavila i želi da mi se osveti na neki način. Da rekla sam da hoće da mi prave smicalice, jer ona kada mi je pretila sa prepiskama sa nekim iz kuće sa kojim sam ja ugovarala odnose, ali se ja ne plašim i stojim iza svojih reči i svako ko ima nešto da kaže o meni neka keže. Vladimir i ja nikome nisam ugovarala s*ks, jer danas kada je bilo komenatrisanje Vladimir je podmuklo kod nje komentarisao mene, ali ne mogu da ga citiram i tada sam mu rekla da nema šanse kod mene ovde, a on me je pitao da li ima napolju i tada sam sve shvatila. Kada sam ušla ovde ja mu nisam verovala, ali kroz druženje sam počela jer znam kako se ponaša prema meni, ali sam shvatila šta radi za stolom i počeo je da se igra i sa mnom i on uživa da kanali ljude i pravi smicalice, ali ne znam koji je njegov krajnji cilj - rekla je Sanja.
Ja satalno ispadam psihopata i možda sam odlučila sada sve da kažem! Ona se jeste javila na temu Rialde, i oko je iskopala Milanu da se javi da bi rekla kako sam ja to radila. Ja sam rekla kako moja majka nju nije prihvatila, kao i mene njena i tada mi je rekla, kako je moja majka davala izjave o njoj, a ona je kukala zbog gugla kada ukuca njeno ime šta izlazi. Ja jesam komentarisala Mišela i rekla da je hteo da je poljubi, ona bi pristala a nakon toga me je ona nazvala k*rvećetinom i tada sam joj pokazala da ćuti i da je bila veća k*rvetina i ono sa Lunom i narukvicom mi je preselo, a onda sam joj zapretila da ću da kažem sa kim je i šta ugovarala. Da Sanja jeste rekla kako je sanjala kako se ljube, to je rekla Vladimiru! On je rekao kako oni nisu imali dobar odnos, ali mi je rekao kako su se napolju ispoštovali i onda sam je ja pitala, ona mi je rekla kako ništa nije bilo i kako on nju zagleda i muva, a on je prvi koji je aplaudirao na konto snimka i bilo mi je čudno da sve podržava a onda sam čula i kako je još nekome rekla za njih. Vladimir je znao gde je stan i koji auto je parkiran i sve je bilo dogovoreno, meni je krivo jer smo u tom stanu nas dve živele! Ja ne radim ništa namerno i ja neću da budem folirant, ali mogu da budem psihopata i sve te priče Žana i ruka i sve to, ona je znala bile smo zajedno u restoranu i nije mi problem da kažem sve i ja sam preko svega prešla, i posle udesa sam otišla kod nje i da nisam došla ovde mi bismo bile zajedno. Moj telefon je kod moje drugarice, ali ja ne želim da se bavim prepiskama. Ja ne želim da se svađam sa njom, ali i znam kome je pričala šta joj je plan ovde bio i prenosili su mi poruke i rekli da se strpim i da ćemo se pomiriti i ja sam htela i Frana da joj oprostim, ali znam da joj je on bio obična igra. Nisam pomislila da možemo da se pomirimo, ali dobijajući informacije nekih ljudi, rekla je da će biti sa mnom, ali kada se igra završi i onda sam pročitala nešto i videla da sam joj ja samo podrška i sve mi je bilo jasno. Ovde ima i devojka koja je imala verenika, a Sanja je tražila u klubu broj njegov a to mi je rekla naša drugarica, i onda su mi rekli da on nije hteo ništa samo su se merkali. Dok sam se ja ovde raspadala, ona je tražila sponzore. Isto tako u januaru, ona je bila na rođendanu i dolazim u restoran i čujem od prijatelja priču kako Sanja ima devojku, i neki ovde znaju ko je ona, i ona je uvezla moju bivšu devojku i ona je sa tom ženskom osobom pravila teorije zavere i dopisivala se sa njenim mužem, a ja sam zvala Sanju da pričamo o tome i tada htela da je zaštitim jer znam šta se priča po gradu o njoj i tada mi je taj drug rekao kako je ona pričala kako je imala s*ks sa tom devojkom, sa kojom je radila sve dok sam ja bila u Zadruzi i preko svega sam prešla. Ja sve ovo ne bih rekla da me za stolom nije vređala - rekla je Matora.
Vladimir mi je slao eksplicitne slike i video, ali za to niko nije znao i ja nemam skrinšotove kao i on. Jovana je dobila te poruke u dukserici, i meni nije problem da ja sve kažem. Molim te ženo da me ostaviš na miru, ja neću više da budem sa tobom! A njen muž, od te devojke koju ona spominje me je muvao pre Zadruge - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga