AKTUELNO

Mariji nije dobro od starta!

Nakon pitanje koje je bilo postaviljeno Miljani Kulić, voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Dvoje ljudi koji su u vezi bili dve godine, oni moraju da budu malo iskreniji. Miljana da li sam ja pomenuo da vi treba da porazgovate ili si ti to rekla? - upitao je Tomović.
Jesam, ne krijem to - rekla je Miljana.
Ja sam njoj rekao da danima pričam sa Zolom o Miljani. Imao sam potrebu da priđem Miljani da joj kažem šta smo Zola i ja pričali, ali tako je i Miljana meni prilazila prčala o Zoli, ali ona je sklanjala bubicu i pričala u šiframa. Meni nije bilo jasno što se to pominje sada kada on ima neki odnos sa Anom - pričao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nisam pričala o njihovom odnosu, kunem se u mamu kojoj je danas rođendan. Ti si meni rekao da ja moram da razgovaram sa Zolom - uskočila je Miljana.
Marija nek ti je srećan rođendan, ali ja moram da kažem da sa ja u 90% slučajeva inicirao razgovor sa Zolim, je l tako Miljana. Nikada ja nisam govorio to, niti inicirao razgovor njih dvoje, ali sam inicirao razgovor sa Miljanom, ali ne njihov susret. On je priznao pre Nove godine da mu je krivo što se ona tako ponaša, a ja sam ga pohvalio da je on mnogo bolji u odnosu sa Anom. nego što je bio sa Miljanom - pričao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga