AKTUELNO

Od starta žestoko!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Ane Bulatović i Lazara Čolića Zole. Prva koja nominuje je Ermina Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću početi od Zole, njega sam upoznala prvu put u Sarajevu pre rijalitija. On je normalan i fin dečko. Mnogo si mi drag, i mnogo si bolji bez Miljane. Normalan si, i ovaj put ostani do kraja, i ustani na vreme da nemaš kazni, i želim da ove godine izađeš kako treba, a ti i Ana ste prezanimljivi i ona jako lepo utiče na tebe, trudiš se oko nje. Probudila je nešto lepo u tebi. Ana sa druge strane, ona i ja smo imale mnogo verbalnih sukoba, ali ona je meni top za rijaliti, drago mi je što imaš svoje mišljenje, i što ti niko ne može ništa, pogotovo što se ne šlihtaš nikome. Verujem da bi bila sa Zolom, ali te je strah, mislim da nije stamota da imaš vezu ovde, on se tebi sviđa, ali probaj, pruži priliku sebi. Ja odgovorno trudim da ti želiš da probaš to, ali se plašiš. On je jako fin i kulituran momak i mnogo se trudi oko tebe, super ste zajedno. Poslaću Anu u izolaciju jer njega dugo znam - rekla je Ermina.
Što se tiče Zole, ne bih mnogo pričala jer smo jedno o drugom pričali dosta puta. Nije on loš momak, niti je bilo kome bilo šta uradio. Ana je meni bila jako draga i da je fenomenalna i imala je fenomenalne komentare prvih 4 meseca. Ona se promenila kada je Jovana Matijević izašla, tada je meni rekla neke stvari za stolom, a ja sam mislila da je iskrena bila, a onda je to uradila. Razočarala me je jako. Ja sam danas rekla da mislim da si folirant jer mislim da si se zaigrala sa Zolom, a voliš tog bivšeg momka. Ti si danas rekla da ne veruješ da je tebe Miljana komentarisala, a kao ne sviđa ti se Zola. Ona jeste procvetala zbog komentara koje dobija. Mislim da biste bili top par, ali morala si da mu kažeš da ne želiš da budeš sa njim. Nominovaću Zolu - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam imala konflikt ni sa jednim ni sa drugim, sa Anom sam bolja, pa ću nominovati Zolu - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga