AKTUELNO

Ovo nije očekivala.

Rialda Karahasanović imala je prilliku večeras u emisiji "Gledanje snimaka" da vidi kako zadrugari komentarišu da je loše zvučala na žurki, a među najglasnijima je bio Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta da kažem, ja znam kako radim svoj posao. Uslovi nisu bili sjajni. Meni Vladimir Tomović nije muzički parametar - istakla je Rialda.
Zvučala si katastrofa, sudiće narod - poručio je Tomović.
Uslovi su bili takvi. To nije do Sandre i do mene - pravdala se pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je katastrofa, svi su se smejali - ubacio se Lepi Mića.
Ja sam posle rekla da je Rialda top pevala - urlala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je mama rekla da je žurka bila nikad gora. Da pevačica nisu nikako pevale i kada je Rialda krenula da peva, da je puštena muzika. Da pevači nisu nikakvu atmosferu napravili - ispričala je Miljana.
Ja sam rekla da ih Bora nije ispratio dobro, da je bolje bilo da su pevali bez toga - poručila je Marija.
Nisi tako rekla, rekla si da je žurka sr*nje! Ja verujem da bih ja bolju atmosferu napravila. Kada se završi rijaliti, evo, da budemo na jednoj strani Rialda, na drugoj ja. Rialda lepo peva, lepo izgleda na kameri, obožava je kamera, ali nema harizmu. I Sandra odlično peva, ali ni ona nema tu harizmu. Ana npr nije toliko lepa, ali ima harizmu - nastavila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si mi da ću da budem zvezda - nadovezala se Sandra.
Rialda je iskompleksirana osoba, koja zna da ne ume da peva, koju je Ana Bulatović pomela u obračunu. Rekla je da nisam muzičku stručnjak. Nisam, ali ja sam kao 90% nacije. I Ana je rekla da joj se to ne sviđa kao pevačici. Ermina je rekla nek pevaju amateri, Mića da je katastrofa, Marija i Čorba isto, Janjuš nije mogao da sluša... - istakao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.