AKTUELNO

Šok!

Milica Kemez je sledeća zadrugarka koja je ustala za crnim stolom kako bi nominovala između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da krenem od Maje, ona je sa svojim stavom i ponašanjem izazvala veliku reakciju, rekla sam joj da izgleda bolje nego ikada, ali ne znam da li se i oseća tako. Te plastične intervencije su uticale na to da ona poprimi drugu ličnost. Ne ide se džabe kod psihijatra pre intervencije neke. Njen i Janjuš odnos, to se zna, sreća se ne gradi na tuđim suzama, ja sam i očekivala ovako nešto. Prošle godine nije imala osudu u toj meri koje su imale druge devojke koje su bile sa oženjenim muškarcima, nije znala to da iskoristi i sad aje to došlo na naplatu. Toliko je plakala za Janjušem, a sad je ušla u vezu sa Čorbom. Mislim da te je Janjuš štitio. Kakva god da je strast, ali da tu bude osoba koju si ti smrtno volela, i da gleda to, mislim i pretpostavljam kako se oseća. On se sam sa sobom borio, da li hoće ili neće i ti si se lomila kao i on. Prošli put sam poslala Janjuša, jer si je polio vodom, ona je plakala, mislim da ti je ovo palo kao kec na 11. Mislim da bi ti u jednom momentu i voleo da dokažeš Čorbi da možeš da se ona tebi vrati, e sad, da li bi ti ostao sa njom u vezi ili bi je oprao opet, ne bih volela to da se desi. Prošli put sam Maju sačuvala, ovaj put ću Janjuša sačuvati - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dobra i sa Majom i sa Janjušem, Maja se skroz promenila, i što se tiče ponašanja i što se tiče izgleda. Ja sam sa njom u super odnosima, iskreno, mislim da postoji sviđanje, da se njoj svideo Čorba i ta pažnja. Mislim da je Maji teško i da se kaje zbog svega ovoga, ako ne, onda će se tek pokajati, mislim da voli Janjuša i mislim da je ušla u odnos da bi pokazala da ona može bez njega. Što se tiče Janjuša, ja ga gotivim i nikada ga ne smatram ozbiljnim, meni je on prezanimljiv i volim da se družim sa njim. Mislim da je Janjuš povređen, a on kada je ušao bio je totalno drugačiji i treba da se vrati na staro. Ovog puta ću sačuvati Maju - rekla je Nataša Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Janjušem se mnogo više pričam i družim, iz tog razloga šaljem Maju - rekao je Anđelo.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga