AKTUELNO

Opa!

Naredna tema o kojoj se pomeliše u Beloj kući, jeste odnosa Ane Bulatović i Lazara Čolića Zole.

Foto: TV Pink Printscreen

Među nama se ne dešava ništa! Mi se samo družimo, ali družimo se i lepo nam je stvarno ima više muškaraca i ja sa njima, ali ne u tom smislu, samo se družimo - rekla je Ana.
Ja nemam šta da kažem, ja se ne plašim Miljane i nikoga. iskreno, ja sam pričao sa Vladimirom i rekao san da ne želim da radim neke stvari i sve neka ide spontano, ima tu nekih stvari i najviše se plašim težine bliskog druženja ovde! Znaš kako, neću o toj temi da pričam! Mi se još upoznajemo, kad smo bili u hotelu onih sedam dana i družimo se konstantno, ne forsiramo ništa ali mi prija! Sviđaju mi se njeni maniri i ponašanje, volim kako se ponaša i nadam se da ćemo nastaviti da se družimo i bitno mi je da ona nije šišarka, stvarno imamo teme - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihova energija mi je top! Ana se smeje i prija joj sve, ali ne žele da potenciraju i vidi se da vam je lepo i kada ste zajedno uvek ste nasmejani - rekla je Matora.
Dok su bili u hotelu, Zola mi je rekao kako on i Ana nemaju nikakve dodirne tačke o rijalitiju i kako ne pričaju o njima i kako on nema emocije, a danas je bila druga situacije jer mi je rekao kako su počele sa njegove strane da se javljaju emocije i da se ona njemu sviđa! - rekao je Vladimir.
On mene ne zanima u tom smislu, čak da nije došlo do onoga da sam sotala trudna ne bismo ni razgovarali jer ja želim da započnem nešto novo i ja sam okupirana sa drugim muškarcem sa kojim provodim vreme ovde! Ja njima želim svu sreću, ja sa njim ne želim ništa - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga