AKTUELNO

Nije ovo očekivala!

Večeras je u Belu kuću ušao voditelj Darko Tanasijević i započeo emisiju "Nominacije". Ovonedeljni potrčci su bili Ivana Marinković i Stefan Šebez, i zadrugari večeras biraju između njih dvoje. Na red da nominuje je došla Jovana Ljubisavljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja šaljem sebe, jer mi je ovo najteža nominacija. Družim se sa oboje. Šebez je od početka podrška, i uvek mi priđe posle emisije da me zagrli i podrži. Duhovit je i ja ga jako volim. Što se tiče Ivane, nas dve smo se družile od starta i još Maja sa nama. Imale smo super odnos do momenta dok nije nasrnula na Draganu, ona je za mene dete, a imala je oslonac u Mići. Ona se povukla iz priča jer nije dovoljno jaka. Imale smo jedan konflikt, i zbog toga šaljem nju - rekla je Jovana.

Sledeća je Monika Horvat.

Ja sa oboje imam dobar odnos, nismo se nikada zakačili. Oboje volim. Nemam nikakav razlog ali moram da nominujem Ivanu - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Šebez i ja se znamo iz spoljnog sveta, on je pored Anđela meni jedan od najboljih ovde. Zameram mu to što prećuti neke stvari, a imaš mišljenje o svemu. Ivana je jedno malo đubrence, koje me nikada nije poslušalo od početka. Imali smo situaciju kada si me razočarala, kada si pljunula po nečemu što sam uradio za tebe. Nemoj da plačeš više, razmažena si katastrofa, i moram da te pošaljem iz jednog razloga jer nismo pričali mesec dana - rekao je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga