AKTUELNO

Šok!

Večeras je u Belu kuću ušao Milan Milošević zbog emisije "Pitanja gledalaca". Milan je pročitao pitanje za Maju Marinković.

Nazivaš pojedine cure ku*vetinama, a praviš žrtvu od sebe pa si posle raskida sa Janjušem završila u krevetu sa Čorbom - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam za sve što sam rekla, iznela svoje mišljenje prošle sezone u Zadruzi. Što se tiče drugog dela pitanja, prošlo me je posle svega što sam proživela od njega - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je pričala o nekome, a priča se o njoj da je to radila. Ovde je glumila žrtvu i lagala i laže i dalje. Tvoj bivši kaže da si se je*ala sa četvoricom. - uskočio je Mića.

U trenutku je nastao haos, jer su Ermina i Mića skočili na Maju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to rekla Maji u hotelu. Kada jedna žena ponižava drugu, ta žena ima kompleks, ako je svesna sebe nema potrebe da priča tako - prokomentarisala je Rialda.
Možete da me mrzite, ja sam ovde prelepa i svi me gledaju - rekla je Maja.
Maja kada je ušla prvii put bila je nesigurna, a onda je upoznala svog idola Staniju, pa se sredila, uložila u sebe i sad izgleda super. Ali ne postoji način da nekoga voliš kao Boga, prestane ljubav. Ona je za mene ne gluma, ne psihopata osoba koja je spremna na sve. Silikoni ne mogu da povrate sigurnost. Njoj je Stanija idol i kopira je - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga