AKTUELNO

Rasprava nikad žustrija!

Trenutno je u Beloj kući opšta pometnja zbog "Pretresa nedelje", a trenutna tema o kojoj se polemiše jeste odnos Mine Vrbaški i Filipa Cara.

Ja neću da se svađam, ali ja mislim da Mina ima usađen gnev prema majci i neki gnev, a onda kada ima odnose, nju taj muškarac više ne zanima! Ona ovde sve radi u inat majci, ona je plakala na psihičko stanje brata, a onda je okačila slike i imala odnose, Mina ima mržnju prema majci. Ovde su problemi mnogo dublje prirode, a Mina ima bolestan razum, a Cara ne znamo i sve mu pravdamo, a ona p*ša po majci i po bratu - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Car nije zaljubljen u nju, a ona jeste u njega! Ja komentarišem oboje i ne zanima me ništa! Car isto sve radi, kune se pa sve ponavlja. Ona bruka sebe i svoju porodicu - rekao je Mića.
Ja sam rekla da Mina možda ima frustracije prema majci, a možda je mržnja prema njoj veća nego ljubav prema bratu - rekla je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao Vladimiru da ima neki plan, ali neće da kaže koji! - rekla je Mina.
Ja nemam plan, a ona ni ne zna šta je plan i sve misli negativno! A plan je pozitivan - dodao je Car.
Kako on anda voli majku, kada joj je drugar došao u kuću i spavao joj sa majkom! Mićo, ti ne znaš i ne razumeš se u nauku, sve gledaš iz estradnog ugla - vikao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta planira, ali odmah kažem ne! - rekla je Mina.

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga