AKTUELNO

Šok i skandal!

Lepi Mića bio je sledeći gost na radiju ,,Amenzija", koji je odgovorio na nekoliko pitanja koja je postavio Kristijan Golubović.

Mićo, kome nije jasan odnos između Tare i Ša ili se mnogi prave ludi?

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov odnos je vrlo interesantan za komentarisanje, čudan je, ja sam došao u jedno razmišljanje.. Đedović misli isto kao i ja, ali on se izrazio na jedan drugačiji način. Da to nije u redu i da njih dvoje treba da prekinu kontakt, ali vidim da Nenad ne vidi ništa sporno i nešto što nije normalno. Mislim da ako on ne vidi, onda je slep kod očiju, a ako se pravi... Tara ništa ne gubi, ona može da se opravda da ga voli kao prijatelja - prokomentarisao je Mića.

Lepi Mića je prokomentarisao i ostale ljubavne parove, a onda je Bora pročitao čestitke Maje Marković i Alena Hadrovića, kao i Nataše Radan, koja se obratila Amaru Giletu, inače njenom bivšem dečku.

Srećna Nova 2021. porodici Marković i Hadrović, želimo puno pozdrava i sreće. A slušaj sledeću koju su napisali Nataša i Alen: ,,Amare, pozdravlja te drug Alen, pozdrav od tvoje nesuđene ljubavi, videćemo uskoro, srce" - pročitao je Bora, na šta je Lepi MIća ostao šokiran.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga