AKTUELNO

Ne prestaju!

Paula Hublin odlučila je da se obračuna sa Majom Marinković nakon sukoba zbog Marka Janjuševića Janjuša. Naime, Maja je podivljala od ljubomore kada je videla da Janjuš leži sa Paulom, na šta je Hublinova uzvratila, jer je i njen dečko Fran Pujas prisan sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Napala si me bezveze, rekla sam ti tamo odmah, rekla sam ti da mi se tako ne obraćaš! Ti si meni gurnula glavu! Lepo mi kažeš ,,Nemoj", ja sam ležala tamo prva. Ja sam sa njim bolja, tvoja i moja komunikacija je samo kada se tebi nešto desi sa Janjušem. A vi ste ležali svi zajedno tamo! Dođeš i izvređaš me, nisam mu ležala na ramenu! - odbrusila je Paula.
Jesi, na ramenu si! Paula, ružno je - poručila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si primetila to tek posle 15 minuta? Nego si se pokačila sa njim, pa ti je bilo da napraviš dramu! - uzvratila je Hublinova.

Potom su se njih dve posvađale oko veštačkih trepavica i pozjamljivanja garderobe. Maja je tvrdila da je Paula pronašla na podu trepavice, koje je samo oprala i nastavila da ih koristi, a Taru je optužila da joj uzima garderobu, a nema lepo mišljenje o njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga