AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U večerašnjoj emisiji ,,Izbor potrčka" voditelj Milan Milošević popričao je sa zadrugarima o podeli budžeta ovonedeljnog vođe Sandre Rešić. Naredni je ustao Vladimir Tomović da prokomentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

Fenomenalno je podelila, ali mi se ovo ne dopada, nikad nemoj da dozvoliš da te neko isprovocira, da pričaš kome si šta dala, kao Janjušu što je rekla da je dala cigare. Ako sam ja nekada nekome dao nešto za tri sezone, dao sam, to je njegov obraz, narod vidi da ti njemu daješ cigare, da daješ da jedu - rekao je Tomović.
Kad nije imala hranu, ja sam joj prvi rekao da nema hranu i da dođe da jedemo zajedno - ubacio se Janjuš.
Ko su ovi ljudi da bi znali njeno mišljenje? Sad povlačim svoje izvinjenje čitavoj publici kada sam bacao pare, niko me nije napao, jer sam bacao svoje pare, isti je gest bio, brstili su po podu. Fenomenalno si podelila budžet, ja sam sa njom pričao pre 15 dana, ona je meni rekla: ,,Polako, bolje da ne znaju šta mislim o njima", ako ste hteli Sandru iz pušionice, trebali smo tamo da idemo! Kada je Paula u pitanju, ona je želela dva puta da ponizi Tomu, mali budžet, a drugi kada je dala njoj veliki budžet. Paulina dela su za nulu, do kraja rijalitija, ali ceni njenu energičnost, lucidnost, ali je trebala da kaže da meni daje zbog dela, a njoj zato što deli kao osobu - dodao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Je li Vladimire, da li se ta dela nagrađuju? - ubacila se Marija.
Nije mi prijatno što sam u istom košu sa Paulom, više bih voleo da sam u malim budžetima - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga