AKTUELNO

Nemoguće.

U Beloj kući uveliko je u toku emisija "Pitanja novinara". Urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić postavio je pitanje Tari Simov da pojasni svoj odnos sa reperom Nenadom Aleksićem Ša.

Što se tiče mene i Nenada, hvatanja, fizičkih stvari, to bih odmah da demantujem. Ne znam šta da kažem, ne vidim konkretan razlog da se naš odnos prekine, osim toga što ljudi vide nešto pogrešno. Vide zaljubljenost, moju, njegovu. Kad je započeta ta tema, kad je Ermina rekla Drvetu, ja sam se distancirala. Nenad nije ustao iz kreveta dve nedelje, krivo mi je, ja njega volim, postao mi je drag za dva meseca, pokazao mi se kao prijatelj, ne mogu da ga gledam u depresiji. Prišla sam mu sinoć i danas, razgovarali smo, krivo mu je što je sve ovako ispalo, opterećuje ga više nego što je očekivao, odlučio je da se povuče, ne može da izdrži pritisak. Ja sam sa Sanjom malopre razgovarala, i za moje i za njegovo dobro najbolje je da se prekine komunikacija, smatram da je to nemoguće, ali je najbolje - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Takav kakav sam, volim sa devojkom da se zagrlim i da se pomazim. Svaki kontakt ovde izaziva pažnju kod mnogih ovde. Njihovo pravo je da kreiraju priču onako kako je vide. Odlučio sam da nemam blizak odnos ni sa jednom osobom više, ovde moram da budem nešto što nisam. Smaraju me te priče, ne mogu da sekiram moje, ni kevu, ni ćaleta, ni brata, ni ženu. Znam da imam ono što je najvrednije kod kuće, ništa me ne zanima. Plakao sam jer mi nedostaje porodica - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga