AKTUELNO

Šok!

U nastavku emisije ,,Pitanja novinara" predstavnici sedme sile imali su pitanja za Rialdu Karahasanović.

Za početak da mi objasni šta se dešava između tebe i Zerine? - upitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se družim sa njenom sestrom rođenom duži niz godina. Mi se nismo ni videle do druge sezone Zadruge, kada sam bila kao muzički gost. A prethodno, kroz moj razvod ja sam našla Zerinin broj telefona i neku prepisku, poruke nisam videla u tom listingu od mog bivšeg supruga. Tada je mene njena sestra kontaktirala, da li je njoj trebalo nešto u tom momentu i kada sam htela da pogledam kako izgleda, tada sam povezala te dve stvari. Ja sam bila pet godina u braku i znala sam svakog čoveka mog bivšeg supruga i bilo mi je čudno da nisam znala za nju - rekla je Rialda.
Ja jesam sumnjala, ja sam to sumnjala sve do pre nekog dana, ja sam tada razgovarala sa njenom sestrom i mislila sam da ona zna za to. Tu nije bio samo njen kontakt, nego i more devojaka i kojekakvog sadržaja i tu su bile sve sumnje da su njih dvoje imali nešto više. Ja sam živela još uvek u Bosni i Hercegovini, bila sam na turneji i imala sam sumnje
Kažeš da si sumnjala, ali da nisi videla poruke. A sada kažeš da si nešto posumnjala, ako si posumnjala, trebala si da nađeš neke prepiske, možda su se prijateljski čuli? - upitao je novinar.
Pa, to sam i rekla, bilo mi je čudno, jer sam znala za svaki segment svog bivšeg supruga, a za njeno ime nikada nisam čula. Ja sam i Zerini rekla, da je ispričala svoju stranu priče, da to nije bilo tako, nego komentarisao neke stvari o našem razvodu sa njom. Ja sam tu priču ostavila iza sebe, jer je ta priča otišla u pogrešnom smeru, ona misli da je to neki napad na nju - odgovorila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre svega, ja sam već rekla, znam da se moja sestra i Rialda poznaju. To je moja rođena sestra, i nikad mi nije rekla da su one tako bliske. Druga stvar, ako poznaješ moju sestru, znaš da ne treba da je pominješ ovde. Ti si u rijalitiju, i znaš da je ona alergična, tako da joj ti nisi neka prijateljica. Došla je kao muzički gost i pružila mi je ruku u drugoj sezoni. Ona kaže da je nešto ne interesuje, je li, ja nisam ni znala da je to izrečeno pre ulaska u rijaliti. Ja da sam čula, kontaktirala bih njenog bivšeg supruga da to demantuje. Ona zna kakav je njen brak bio - objasnila je Zerina.
Za mene najlepši na svetu - ubacila se Karahasanovićeva.
To sad pričaš, ali nisi tako pričala, to zna celo Sarajevo Rialda. Neko sa čijom se sestrom družiš, znaš ko je sestra i dalje se družiš sa njenom sestrom, i dolaziš u rijaliti i kažeš da si našla broj telefona. Ja ću spomenuti njegovo ime, Alija, to svi u Sarajevu znaju. Da sam znala da si to rekla, odmah bih te sasekla sa vrata - nastavila je Hećova.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga