AKTUELNO

Bile su drugarice.

U Beloj kući su u toku nominacije. Zadrugari biraju između Aleksandre Nikolić i Nikole Đorđevića, koje je ovonedeljni vođa Alen Hadrović postavio za potrčke. Na red da nominuje je došla Sanja Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Nikole, malo smo pričali, on mi deluje kao jako dobar dečko. Oduzeo mi je drugaricu sa kojom provodiš jako mnogo vremena. Smatram da treba da budeš sa devojkom koja je u rangu tvoje bivše, a svi znamo ko je to. Što se tiče Aleksandre, nismo imali dobar odnos, ne znam da li se baviš prostitucijom, i ne zanima me, ali ne gotivim te, pa te šaljem u izolaciju - rekla je Sanja.

Nakon Sanje, reč je dobila Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks i ja se znamo 5,6 godina preko nekog zajedničkog društva, nismo se družile, ali smo se videli pre Zadruge 3, kada je njen drug došao po mene kada sam imala saobraćajnu nesreću. On mi je rekao da je lakog morala, da je radila u nekom klubu koji je nemoralan. U toku Zadruge 3 kada je ušla, nisam je prepoznala, kada smo se skontale, družile smo se i našle jedna drugoj. Ali mislim da joj Zadruga 4 ništa dobro nije donela. Loše si se pokazala, a ja mislim da si ti mnogo dobra osoba, koja i deli i daje drugima, ali si loša po sebe. Dozvolila si sebi da se priča loše o tebi, razumem te da si pokušala sama da zaradiš novac, ali si izabrala pogrešan način. Ne znam koji je to posao, ali i taj Bujanovac mi nije jasan. Ja nju neću napadati, niko nije nju terao da iznosi te stvari o njenom životu. Sve je to top za rijaliti, ali nije trebalo to da iznosiš, nisi došla ovde da priznaš sve svoje grehe, sama si dopustila to. Niko do nas nije moralan, svi smo radili neke loše stvari, ali nisi smela to da pričaš ovde, pogotovo u rijalitiju - pričala je Tara pa ju je Mića prekinuo.
Svi imaju sumnju za to za Aleks, ali niko nema dokaz, a ovde se iznose te stvari - urlao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi kao devojci ne priliči da te spajaju sa nekim makroima - rekla je Tara.
Mnoge se druže sa nekim makroom, ali ćute - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam lepo mišljenje o tebi, i to je to. Kada se radi o Nikoli, on je meni izgledao top kada je ušao, skontali smo da se znamo nekih 5,6 godina, kada sam ja bila klinka. Izlazili smo u klubiće za decu, imali isto društvo. Vidi se da je pozitivna budaletina, pozitivan je, a ja se trudim da mu nađem manu, ali mi ne ide. Iskreno vidim da me ceni i poštuje, jako je brižan, izuzetno je dobar i kalitetan momak, ali se nadam da će se harem suziti. U izolaciju šaljem Aleksandru - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga