AKTUELNO

Šok!

Lepi Mića imao je potrebu da očita lekciju Ivani Marinković o druženju sa Filipom Carem i Vladimirom Tomovićem. Poznato je da je Mića neko ko sa Ivanom imao veoma blizak odnos i da pričaju o svemu, a ono što je Mići zasmetalo jeste to što je zadrugarka imala nekoliko pogrešnih gestova i poteza, po njegovom mišljenju, pa je odlučio da joj skrene pažnju na njegov način.

Tu se našao i Filip, koji je prišao Ivani i poljubio je u vrat, što je Mića prokomentarisao kao replika poteza Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne družim ni sakim, jedino Vuk, sa nekim šetam i pričam. I vas dvoje, sada šetate tri sata, pusti Minu, ona je ista kao ti, vi prebijate vaše lične probleme. Što ti se nije svidela pre mesec ipo dana? Što tada nisi šetao? Nazivao si je najgorim imenima pre 15 dana. Providno kao... Isti kao Tomović - odbrusio je Mića.
Ja sam sa njom ušao, ovde sam je rasplakao, sedeli smo. Kako Mina šeta sa Đoletom? - pravdao se Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj devojku da ponižavaš, ne dozvoljavam to! Dva puta sam ti ukazivao na greške! Ti Ivana radi šta hoćeš, nisam ti ni tata, ni mama, ali ćeš se na kraju ti kajati. Pogledaj samo o kome se šta priča, kako se priča, kako i gde te svrstavaju i stavi se u ulogu gledalaca, družiš se sa ovom, onom, i onda se kaže to si i ti, a ti se pravdaj... Slike govore sve šta ti radiš. Ja sam ti rekao da polako ideš sa Tomovićem, ali nema diranja! Polako, ona treba da bude neko ko treba da bude osvojena, ali oni su provalili da je ona neko ko koketira - nastavio je Mića.
To komuniciraš sa Tomovićem tako što sedneš kod njega na krevet, to nije normalno za rijaliti - ubacio se Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga