AKTUELNO

Ovo nije očekivala.

Mina Vrbaški je došla u izolaciju kod Filipa Cara kako bi porazgovarali o njihovom odnosu. On je na sve načine pokušavao da joj objasni koliko ga je zadrugarka povredila, dok je Mina sve vreme negirala to što on govori.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se ovde jednom počeo zaljubljivati, i počeo da imam emocije, a da dozvolim još jednom da se ovo desi, ne - rekao je Car.
Pa sam si kriv, nisam ti ja to rekla, ti si taj koji me povredio - odbrusila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Da moja braća i porodica gleda da ja za nekim jurim, a da nakon toga neko sa mnom igra igre, i da mi se sve to dešava isto kao i sa Aleksandrom, neću - objasnio je Car, pa nastavio:
Sad sam ti u pušionici rekao da mi se devojka ne sviđa, da mi nije u malom mozgu, jeste zgodna, simpatična lepa, ali si mi ti u glavi. Ali ću iz glave izbiti Minu. Dokle god vidim da ništa nemaš sa nekim, neću ni ja. Videćeš kako mogu preseći, i biti hladan kao kamen - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Što ne razmišljaš o svojim postupcima? - pitala je Mina.
Ja tebe nisam strašno uvredio - pravdao se Car.

Nakon toga je Car rekao Mini kako mu fale zagrljaji i prisnost, pa se zadrugarka ponudila da legne pored njega i zagrli ga, što joj on nije dozvolio. Nakon toga, ona se naljutila i otišla od njega zalupivši vratima.

Detaljnije u nastavku.

Autor: D.B.

#Zadruga