AKTUELNO

Svima je dao do znanja ono što planira u budućnosti.

Nakon "Trenutka istine" Vuka Moba, na red je došao i "Izbor potrčka", ali i izbor omiljene osobe. Snežana Ojdanić je u noći za nama napustila Zadrugu, a za ovonedeljnog vođu izabrala je Vladimira Tomovića, čiji će izbor potrčaka sigurno biti uzbudljiv i nepredvidiv. Voditelj Darko Tanasijević je pre svega dao reč vođi kako bi prokomentarisao današnju podelu budžeta koja je i te kako protekla burno.

Vladimire, mnoge si iznenadio svojom taktikom, bio si žestok, a mnoge si izribao, čime si se vodio tokom podele? - glasilo je pitanje Darka Tanasijevića.
Kada je u pitanju podela, bilo mi je dosadno ovih dana. Imam sedam, osam podstanara u glavi, i sve sam ih poslušao. Bilo mi je zanimljivo, i postigao sam ono što sam čuo od Marka Đedovića: "Nemojte da komentarišete budalaštinu". Moja podela nema smisla, niti komentari nemaju smisla. Ali ja smatram da ima, jer se desilo ono što se desilo - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekim zadrugarima si dao velike budžete, a neke si kaznio malim budžetima? - dodao je voditelj Darko Tanasijević.
Ne mogu da ti opišem zadovoljstvo kada sam dao veliki budžet Anji, Anakondi, Zvezdani. Moje zadovoljstvo je bilo veliko kada sam dao budžete ljudima koji ne bi imali reč da kažu da sam im dao mali. Igrao sam se, igram se i igraću se. Danas je ključna reč bila kontradiktornost - dodao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti Anja ste se čuli napolju, bili prisni, to ne čudi? - dodao je voditelj Darko Tanasijević.
Pa da, dao sam joj drugi veliki budžet. Ja sam veliki lažov, rekao sam ti to, da li mi veruješ? - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, ne - dodala je Anja.

Detaljnije u nastavku teksta u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga