AKTUELNO

Okršaj!

U ranim jutarnjim satima, Toma Panić je sa Monikom Horvat razgovarao o Pauli Hublin sa kojom je u burnoj vezi, koju većina zadrugara osuđuje, budući da on napolju ima nevenčanu suprugu Nadeždu Biljić i sina.

Meni smeta njen rečnik i to što sedi sa mnom a gleda u Frana. Ja znam da ona njega ne voli, ali mi jako smeta. Ja nisam ljubomoran, ali to nije u redu. Ona mene vređa i naziva pogrdnim imenima, a ja nju ne mogu. Mene je Nadežda možda dva puta nazvala debilom, nema takav rečnik - požalio se Toma.
Moraš da je razumeš ona je takva, ti vidiš i kad ona ustane za crnim stolom kako komunicira - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne želim svako jutro sa njom da se svađam, meni treba neka devojka na većem nivou i ja za tim žudim. Moraću da popričam sa njom - rekao je Toma.

Nakon razgovora sa Monikom, Tomi je prišla Paula Hublin, koja nije štedela reči.

Tomo p*čko jedna, sa svima pričaš o nama, Da ti kažem ja ne gledam nikoga, ni Tomovića ni Vuka ni Frana, da li si ti normalan? Ti si bolestan, ti nisi normalan i neću da se sklonim! Nećeš ti meni da pričaš šta ja da radim, ja ti nisam pas! - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Dokle ćeš ti mene da ponižavaš i da mi se podsmevaš? Mogu da ti objasnim i češkanje sa Anom! - rekao je Toma.
Ti igraš rijaliti, i smišljaš spletke, i ovde si svima smešan a vide i ljudi jer su me pitali. Po kući svima sve pričaš, a sa mnom kad pričaš, samo me psuješ. Ti kad rešiš probleme u glavi, možeš da budeš sa nekim a ja sam potpuno stabilna, i ne maši mi rukom - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga