AKTUELNO

Odmah se zakuvalo, iako je krenulo sasvim naivno.

Bora Santana iskoristio je priliku tokom biranja najdruštvenije osobe,pa se dotakao Anje Todorović, te uspeo da je isprovocira povodom njenog Instagram profila i broja pratilaca, što ona uopšte nije lepo prihvatila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon njegove šale, Bora je izabrao Necu Tiktokera.

Biram takođe Necu Tiktok - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da ovde ima puno društvenih ljudi, svi se stacioniraju sa svojima, kao i u spoljašnjem svetu. Meni je mrtva trka između Ša i Lepog Miće. Ja svakoga dana vidim da Ša prihvata sve i svakoga, vidim da isto priča i sa Jovanom, i sa Alenom. Svuda ga vidim, svuda ga ima. Što se tiče Miće, on je neko ko ne samo što savetuje, nego i kritikuje, zna da prošeta, uteši, i zbog staža odlučujem se za Miću, jer kada se meri društvenost, on je poslednjih godina baš baš društven - rekla je Sandra Rešić.
Pored Miće, Sandre, Bore i Nece, dodajem Janjuša i Zolu, duhoviti su, zezaju se i to. Biram janjuša - rekla je Zvezdana.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da se obratim pre svega Kristijanu. Dve osobe koje su ušle u kuću su Janjuš i Sanja, znači da su oni izjavili to što su rekli, a to nije istina - rekla je Milica.
Ja sam te samo pitao da li si čula da ti je Bora bio sa sestrom? - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

To je jako ružno, na konto priče da si sam zaključio, pa me pitao. To nije istina. Navodim Lepog Miću - rekla je Milica Kemez.

Detalji u klipu ispod.

Autor: D.B.