AKTUELNO

Počelo je burno.

Nakon nominacija, došlo je vreme za "Igru istine". Upravo je stiglo pismo Velikog šefa.

Dragi zadrugari sada ćete igratri igru istine, prvo će poćeti Anđelo. Budite iskreni a nominovani zadrugari mogu da pođu u izolaciju - pisalo je u pismo.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo pitanje je postavljao Anđelo Ranković, Lepom Mići: Mićo prokomentariši odnose, između više parova?

Foto: TV Pink Printscreen

Mina i Fran su pukli, takve veze padaju u vodu i vaše emocije su kao da ih neko upravlja. Njihova veza je osuđena na prospast! Druga veza je Aleksandra i Car, oni su bili zaljubljeni, ali mi nije jasno da si u vezi a šarmiraš druge devojke, ja verujem da je zaljubljen, ali koliko 2%? Aleksandrine suze su nepotrebne i mislim da je to bilo sve lažno. Ona je meni rekla kako gaji simpatije prema Kristijanu. Onda imamo, Cara i Minu, koji se ljube a to nema veze sa mozgom, i ja sam je pitao šta ona vidi na Caru. ja ne znam da li je ikada Mina imala nekog momka koji je imao stomak, ona se igra. Ali moram da pohvalim vezu Dragane i Šebeza, i mislim da bi ta veza opstala i ja im želim sreću. Moram samo da kažem što se tiče Miljane i Zole da ja njoj sada tek verujem. Što se tiče Anđela i ivane,. mislim da on nije fer prema Ivani a ona se baš zaljubila. I moram da kažem za Rialdu, ona nešto oseća prema Matoroj, a Kenan joj je paravan. Što se tiče Maje i Alena, oni će biti u vezi - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon izlaganja Lepog Miće, ustala je i Aleksandra Nikolić koja je imala da doda, sledeće.

Ja prema Kristijanu ne osećan ništa. kad sam videla da to smeta Filipu što se on i ja družimo ja sam se udaljila - dodala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga