AKTUELNO

Strasti se smiruju.

Na večerašnjim nominacijama, većina zadrugara je iznela svoje mišljenje. Na red je došla Ivana Šašić.

Zola i ja smo se upoznali posle tri danja od njegovog dolaska ovde, on je prolazio pored mene nije mi se obraćao, ali mu ne zameram. Moj stavo vašoj vezi sam rekla i mislim da niste jedno za drugo. Ta ljubav će doći kad tad! Miljanu poznajem mnogo pre, i uvek sam imala isto mišljenje, a mislim da ona ovaj posao radi savršeno. Mene tuđi sukobi ne zanimaju, ali ja neću menjati moje mišljenje o Miljani. Nominujem Zolu - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Na mene ne može niko da utiće, a u tuđe probleme ne ulazim. Ovde se predstavljamo kako mi hoćemo, i mene ništa od toga ne zanima. Što se tiče nominacija i svega, ja mogu da kažem da se nikoga ovde ne plašim, ovde ima dostaegocentričnih i sujetnih ljudi ovde, koji loše reaguju na reči ali je svako došao zbog nekog cilja. Miljana je ovde došla i bitna je, i mislim da je jako inteligentna, ali nju koče emocije. Zola je neko sa kom sam razmenila par rečenica, on je korektan i fin uvek. Ja sada nominujem Zolu - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana i ja smo prešli preko svega, i ja neću nikoga moliti za pomoć kada se svađam sa njom. Ona i ja smo imali jako loš odnos, ali on je rekla izvini. Ja sam ovde pokazao da se ničega ne plašim, ali me sada ne zanima da li se neko svađa i neću da se mešam. Ja sam Miljanu dosta puta napadao, a ona je ostala mirna na sve to. Sa Zolom sam u odličnm odnosima bio, onda smo imali malu svađu ali i to je prošlo, ja ostavljam Miljanu, u izolaciju šaljem Zolu - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola i ja imamo dobar odnos i napolju, za njega imam samo reči hvale i na njega sam slab. Ja njemu želim ono što i meni, i znam u kakvim uslovima živi i on je neko ko voli. kada je Miljana u pitanju, ja znam ko je ona i ja sam prošao kroz ovo pet puta, ona je dete za koje se nadam da će da odraste. U nekim momentima je i pokvarena, i nema meru, a reči koje smo izgovorili i ona meni i ja njoj, sve je u redu. Ja nominujem Miljanu - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga