AKTUELNO

Mirno slušala sve!

Nastavljaju se nominacije, a naredna je glasala Jovana Matijević:

Sa Miljanom nikada nisam imala sukob, za njom znate na čemu ste, ali morate shvatiti koja je njena uloga ovde. Zamerila bih joj što ovde ide samo raspravama. Za Zolu nemam šta da kažem, šaljem Miljanu - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica Kemez sledeća je komentarisala:

Mislim da je Miljana nesrećna osoba, pa svoje nezadovoljstvo iskaljuje na drugim osobama, tako što ih ponižava. Ipak, ne mogu ništa da joj zamerim,k jer znam odakle sve potiče. Sa Zolom sam u korektnim odnosima, samo bih volela da se malo aktivira, jer se samo skoncentrisao na Miljanu, pa još nismo upoznali Zolu i videli ko je on zaista. Mislim da njihov odnos ne donosi nikome dobro. Miljanu nominujem - rekla je Milica.

Snežana Ojdanić bila je na redu da da svoj glas:

Sa Miljanom nemam nikakva konflikte, jedino joj zameram što je nasrnula na svoju majku. Zbog toga je nominujem i to mi je katastrofa - nominovala je Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je bila Zvezdana Stevanović:

Miljana je kao vreme, kada nije po njenom, bežite od nje! Ne sviđa mi se što lažeš, jer si ti bacila ono Paule i Frana, a rekla si da nisi. Ne sviđa mi se što ponižavaš ljude i, naravno, ovaj sad sukob mi je katastrofa - rekla je Snežana i poslala Miljanu izolaciju.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga