AKTUELNO

Nominacije su u toku!

Večerašnje nominacije otpočele su burno! Na red da iznese svoje mišljenje došao je Vuk Mob.

Što se tiče Miljane i Zole, neću komentarisati njihov odnos. Što se tiče Miljane, imamo trnovito prijateljstvo, ali mi smo tako naučili da funkcionišemo. Kad se ja njoj jadam ona me sasluša, i ona se jada meni. Sa njom imam sjajan odnos i mi se znamo par godina. Što se tiće Zole, poznao sam ga pre jedno tri godine, ali nemamo neko prijateljstvo. Ja šaljem Zolu u izolaciju - rekao je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je neko sa kim sam ja jako blizak, ali smo imali i najgore situacije, ona je pre bila jako vesela i imala je jako dobre bisere, ona je bila najomiljenija osoba u celoj Zadruzi. Što se tiče Zole, on je neko ko je ušao ovde kao Borin partner u poslu, a posle zbog Miljane i ti si sada Miljana! Kad si sa Miljanom, ti si bitan faktor, bez nje te nema. Ti si sve stavio na kocku, ali ja ti želim da budeš ti u svom maniru i zanimljiv sam po sebi, i mislim da trebaš da se menjaš. Ja u izolaciju šaljem Miljanu - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnula bi se na Miljanu i Zolu kao individue, oni bi trebalo da vode računa o sebi. Miljana je neko sa kim ne znaš na čemu si, ali nismo imali neke velike sukobe. Ona voli da se podsmeva i da izgovara doskočice, ali ona to radi zbog svojih nemira u glavi! Zola je neko ko čim je ušao meni se dopao, on je uvek tu da pomogne, i volim takvu vrstu ljudi koji gledaju svoja posla. U izolaciju šaljem Miljanu - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogeldajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga