AKTUELNO

I dalje postoje simpatije?

Nominacije su i dalje u toku, a zadrugari biraju između ovonedeljnih potrčaka, Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole:

Maja Marković sledeća je komentarisala:

Zolu ne mogu mnogo da komentarišem. A Miljana mi je zanimljiva i mislim da je dobra osoba. Mora da radi na sebe, ne trebaju joj ove svađe. Slažem se da trebaš poslušati svoju majku. Ostavljam Miljanu, a šaljem Zolu - bila je kratka Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredna je bila Ivana Marinković:

Miljana mi je mnogo draža, time ću se i voditi. Treba da učestvuje na Zadrugoviziji, jer je to tvoje mesto. Najvažniji ti je odnos sa majkom, složila bih se sa Majom i Đoletom, majka ti uvek želi dobro. Što se Zole tiče, nemamo neki kontakt, jednom smo se posvađali, ali smo izgladili to. Očigledno je da Zolu nominujem, jer o njemu nemam baš tako lepo mišljenje, ne sviđaju mi se stvari koje on radi Miljani. Nemam potrebu da to komentarišem - glasala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća na redu bio je Aleksandra Nikolić:

Miljana, ljuta sam na tebe, jer ne želiš da učestvuješ na Zadrugoviziji, jer smo mi izabrali tu pesmu zbog tebe. Što se našeg odnosa tiče, ti si iskrena i uvek kažeš šta misliš, uvek me možeš nasmejati. Imale smo neke rasprave, ali smo zaboravile, umeš da se izviniš kada pogrešiš. Što se Zole tiče... imali smo neki čudan odnos, šalili smo se, on je neke stvari radio Miljani u inat, sve je to bila neka igrica. Zola i ja smo sada dobri prijatelji, ne sviđa mi se samo njegov odnos sa Marijom. Ostavljam Miljanu, a šaljem Zolu - komentarisala je Aleksandra.
U pravu ste, izvinjavam vam se što sam ispala nekolegijalna - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga