AKTUELNO

Tenzija raste!

I ovog petka se odigravaju još jedne ,,Nominacije", a zadrugari biraju između bivšeg ljubavnog para Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Naredna je bila Ljiljana Stevanović Lili, koja je ustala za crnim stolom i iznela svoj sud.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Miljane i Zole oboje sam upoznala u rijalitiju, ona je specifična devojka koja me je uvela u rijaliti na buran način. Zolu takođe, on je prema meni korektan, ne gledam ga kroz Miljanu i njihov odnos. Što se tiče izolacije ostavljam Miljanu, a šaljem Zolu, ništa lično, prosto devojka je i uvek sam na strani žena. Zola je prema meni jako korektan, nismo previše u nekom kontaktu, ali ono što smo imali je okej. Miljana je neko koga sam prvo upoznala i koja me je uvela u svet rijalitija - rekla je Lili.
Što se mene tiče, gledaću ličnu relaciju sa njima, sa Zolom imam super odnos, korektan, par puta smo pričali, postavio se prema meni prijateljski. Što se tiče Miljane, sa njom nikada nisam imala nasamo razgovor, ona se na moje suze smeje, tako da šaljem nju - izjavila je Jovana Ljubisavljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam koga bi nominovao, neću da ulazim u njihov odnos, Miljana me uvek nasmeje, ona je cirkus ,,Kolorado", zameram joj što nekada ne sluša majku. Što se tiče Zole, skroz korektan odnos imamo od kako je došao, nismo imali konflikt, skroz okej dečko, samo što Miljanu duže znam, poslaću njega u izolaciju - rekao je Đorđe Milutinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću početi od MIljane, nije mi prijatno kada se posvađamo, jer znam da ćemo se brzo pomiriti, krivo mi je bilo na početku rijalitija kada je pričala tako nešto o meni sa Milicom, o situaciji koja je bila sa Janjušem i Zolom, ja sam njoj to oprostio, ali kada sam ušao me je to pogodilo. Verovali ili ne, mi smo se posle 15 minuta pomirili, mi imamo takav odnos, ja volim sa njom da pravim šou program, ja navijam da ona bude solo u ovom rijalitiju. Ona sada vodi radio, jedino joj zameram to što čas hoće da učestvuje u zadrugoviziji, čas neće, pa i sa Milicom čas vodi radio, čas ne. Ali ovaj put ću poslati Miljanu, a ostaviću Zolu - izjasnio se Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga