AKTUELNO

Nije hteo da prećuti!

Nakon što su zadrugari odgledali retrospektivu odnosa Jovane Ljubisavljević i Vladimira Tomović, dobili su reč. Zadrugari su imali priliku da vide kako Tomović zamera Jovani druženje sa Ivanom Marinković, ali i njeno pravdanje njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je teško samo zbog Luke, jer sam videla kako sve to izgleda. Ja sam pričala o dečku: ,,Ja biram tebe, ti si moje ogledalo", to sam pričala o Luki. Meni on veruje, nema potrebe da me stavlja pod stakleno zvono, naša veza je čvrsta - pričala je Jovana.

Marko Đedović je podsetio Jovanu da ju je dečko otpratio sa Instagrama, ističući da je uradila mnogo goru stvar, a onda je ona imala još veći nalet suza.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da se Jovana pogubila, ne znam da li joj se sviđa Vladimir, mislim da bi bilo fer prema Jovani da budemo blagi prema njoj - rekao je Vuk Mob.
Ništa, mislim da smo sada došli do situacije kada je ona shvatila da je otišlo predaleko i da se sve vidi i da ovde ne može sve da se sakrije i da je deo jedne igre, te je povređena sa više strana. Ona ima emotivnu krizu, jer je razdvojena od dečka. Ona je mislila da se to neće videti, ni primetiti. Da pričam sa nekim šest sati, za kim nemam interesovanja, meni bi to bilo dosadno - rekla je Milica Kemez.
Njena greška je što je mislila da se to neće videti. Ona je osećala da nešto nije u redu, ali informacija o Instagramu je njoj reklo da se napolju vidi onako kako i mi vidimo, da nešto nije u redu u tom odnosu. Ja sam sa nekim pričala da je njoj Luka prvi momak, gde sam ja mislila da ima 25. godina, ja sam baš pitala, ima neke godine, ali neko mi je rekao to. Ja sam povezala da možda ne zna kako da se ponaša, da li je ovo prvi rijaliti, da li znamo kako nešto izlazi napolje ili ne znamo, nemoj da brineš - rekla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ušla u ozbiljnu mašinu jednog opasnog manipulatora, ona je tu pala, na tom testu i sada izgleda tako. Bombardujemo je i pravimo od miša slona, samo je ona dala taj, eto... Sama se zavozala - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga