AKTUELNO

Skandal!

Vladimir Tomović dobio je priliku da prokomentariše sav mogući haos koji se prethodno odigrao zbog Jovane Ljubisavljević i njeno pravdanje njemu u hotelu ,,Zadruga", dok je misica iznosila pogrdne i teške reči na račun ostalih cimerki.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta god da kažem, pogrešno se shvati, šta god da joj kažem, ni ćutanje ne valja, ni kada štitim ne valja, ni kada kada je ne štitim - rekao je Tomović.
Ja sam uzela tri (pisma), a on je bacio svoja dva, on je jedini pisao pisma - rekla je Jovana, pa je Tomović rekao šta je pisalo u pismima:
Primetio sam da nestaju pisma, to su bile tri cedulje, koje je ona sklonila, da ih ona nije pomenula, ja nikada ne bih rekao. Glupost, kao što su bila i ta, većina je bilo da je nasmejem, ni na jedno pismo mi nije odgovorila. Ivana je dobra devojka, ja o njoj ne mislim ništa loše, evidentno je bilo da je Anđelo sa Minom imao mnogo manje, nego sa Tarom one noći. Ivana je posle Mine, ja sam rekao nešto na šta nemam prava, to su neke moje manipulacije - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da si napravio to sada da treba da skočim da te branim sada, u smislu da ne treba da komentarišeš to sa kime se ja družim. Ja sam mu rekla da on nije normalan šta on gleda, šta priča. To jeste moje greška, ne pravdam, nego objašnjavam - odbrusila je Jovana.
Sve je očigledno, ja dok nisam videla klipove, mogla sam samo da zaključim apsolutno razumem zašto su se gledaoci okomili na ovu devojku. Ona je kazala i pokazala, njoj je stalo do Vladimira i do njegovog mišljenja, to se vidi na klipovima i da on nema loše mišljenje o njoj. On je u jednom trenutku pitao da li se to Luki pravda, ona je njemu rekla da se njemu pravda! Njoj svest ne dozvoljava da prizna - rekla je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga