AKTUELNO

Haos potpuni!

Zadrugari su imali priliku da čuju i razgovor Jovane Ljubisavljević i Vladimira Tomovića, tokom kog je ona bila žestoka prema cimerkama koje su izjavile da im se on sviđa. Jovana nije imala lepo mišljenje o svojim cimerkama, nazivajući ih pogrdnim imenima, zbog čega je donela odluku da stavi tačku na odnos sa Tomovićem.

Ovo su bračne rasprave - dobacio je Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana gledali smo klip, ti si se pravdala njemu što si igrala na žurki - odbrusila je Marija Kulić.
Ja sam shvatila kako to izgleda, plus dođe crni sto i sve se vidi! Postupci izgledaju kao pravdanje. To ste u pravu, ovo sam ja u razgovoru, ali mi se nabacuju emocije za stolom - pravdala se Jovana.
Smatram da svaka osoba ima greške, svako iza sebe ima lepe i ružne stvari, ružno je što si neiskrena prema sebi, trebaš da priznaš neke stvari i da si sada pogrešila, ja sam tebi drugi dan rekla kada si pričala sa Vladimirom, da ćeš pogrešiti, jer sebi dozvoljavaš previše, ja sam to odmah drugi dan to videla i njemu sam to rekla u garderoberu. Ti svaki put kada se digneš ili pričaš sa nekim, sebe uzdižeš, a da su svi ovakvi, onakvi, k*rve, prostitutke, lezbijke, u redu, ti si mislila na sve. To što sebe uzdižeš, ti sebe činiš gorom - rekla je Paula Hublin.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto si prozvala k*rve i prostituke, što pozivaš Minu da pričate? - ubacila se Snežana Ojdanić.
Sad sam videla neke stvari, ja sam ovde sa Jovanom od početka pričala otvoreno, ja sam je gotivila do ovog trenutka, ja sam njoj zamerio to što je Vladimir njoj zamerio što je igrala sa mnom. Ja ne znam zašto, da li je ona mene uhvatila za zadnjicu i igrale prisno, ja njoj nisam zamerila u tom trenutku, ja sam posle dva dana prišla njoj i rekla zbog čega me nije odbranila od njega, ona je meni rekla da me je odbranila, onda je izašao neki klip, onda dolazi ovaj klip gde ona kaže: ,,Ja da sam birala kakve će devojke da ulaze da bi bilo sve drugačije". Kao devojka koja je nju zgotivila i imala sam lepo mišljenje o njoj, ja bih skroz drugačije postupila, gde si ti mene odbranila? Ja ne komentarišem odnos sa njim , kao dvoja drugarica očekivala sam da ćeš da me odbraniš - upitala je Ivana Marinković Jovanu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga