AKTUELNO

Nije joj bilo lako.

Posle snimka koji je pušten u Beloj kući o Jovani Ljubisavljević i Vladimiru TomovićuMilan Milošević je tražio od Mine Vrbaški da prokomentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče kada sam ja Jovanu pitala, ona je rekla da to nije rekla, ali u klipu se vidi da si mislila na mene i Taru. Tomović te manipuliše što se i vidi. Mene nećeš imati na grbači, niti želim dok ne vidim vremenom kakva ćeš biti. Bolje ti sređuj svoje dvorište i smeće koje si napravila sa njim. Ja ovo više neću da komentarišem - rekla je Mina.
Ja sam izmanipulisana da ste vi imali nešto sa njim. To deluje kao da vi meni ne želite dobro, pa me kanalite - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

On je tebe opratio, ti sama znaš zbog čega. Nemoj nikoga da kriviš, krivi sama sebe.
Meni se Včadimir dopadao tri dana proše godine, imali smo suboge ali prijateljske, ne ljubavne konotacije - rekla je Tara.

Milan je podigao Rialdu Karahasanović da prokomentariše.

Ja sam između dve vatre, družim se i sa njim i sa njom. Da je njen dečko ovde, ona bi lakše podnela ovo. Ovde misli 99% ljudi misli da je Jovana zaljubljena u Tomovića. Ona nema potrebe da pravi neke drastične promene- rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da joj se sviđa, ali nije zaljublejna - rekao je Vuk.
Jovana je meni rekla da Tomović nije njen tip - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

To je čista manipulacija, ona i ja smo pričali dosta dugo o njoi i njenom dečku. Ona je meni rekla kakav je Luka od A do Š, a Tomović nije takav - rekao je Krstijan.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao kako je njemu tebe žao, Jovana ti si kriva za to. Moraš da se ponašaš, ne možeš da pričaš toliko o njemu. Ti si se tek sinoć odvojila od njega. Moraš to drugačije da odradiš - rekla je Sandra.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku u nastavku teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga