AKTUELNO

Nije mogla da izdrži.

"Pitanja gledalaca" nikad direktnija i provokativnija, razrešene su mnoge misterije, i dešavanja u Beloj kući, koje su zadrugari svesno prećutkivali. Na redu je naredno pitanje koje je Milan Milošević postavio Mariji Kulić.

S pravom si napala Draganu za Tomu, ali si za Milicu Kemez bila tiha? - glasilo je pitanje.
Draganu sam gledala sinoć, ona onako folirantski namesti kosu, pa pogleda gleda li je Toma. Iste su apsolutno, jedina olakšavajuća okolnost Milice Kemez jeste to što nema roditelje koji bi je posavetovali. Kakva Švajcarska, kakvi poslovi, daj, molim te. Obe ste radile najgore stvari. Milice ti nisi zahvalna, savetovala sam te, ništa me nisi poslušala - odgovorila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa Marijom, ima pravo da me kritikuje. ja sam ušla sa željom da se posvetim sebi, da ispravim greške, iz prethodne sezone. Smatram da sam na vreme izašla iz kreveta, i takva bću ostati do kraja - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si pogrešila što si se mazila, ušla u krevet, i to što je rekao da te je pipao tu gde te je pipao. To si dozvolila sebi, a još veća bruka što si nešto sa čovekom koji je oženjen, i ima bolesno dete i ženu. Treba da bude sramota i Tomu, koji se zaljubio u Milicu. Nema tu igre - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da sam otišao u Kinu, gde je trebalo da idem? Nisam se zaljubio - ubacio se Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ćuti bre, žao mi te žene, tresem se zbog vas, žao mi je mnogo! - rekla je Marija kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom su Milica Kemez i Dragana Mitrović počele da objašnjavaju jedna drugoj, kakvim su se poslom bavile, dok su bile van zemlje, i dok su radile u insostranstvu, pošto su ih zadrugari već osuđivali da su se bavile poslovima koji nisu moralni.

Detalji u klipu ispod:

Autor: D.B.

#Zadruga