AKTUELNO

Krenulo je bezazleno, a završilo se ozbiljnim haosom!

U Beloj kući uveliko je u toku emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje upućeno Vladimiru Tomoviću : "Zašto si pipkao Milicu po međunožju, ako ti se dopada Jovana?"

Da dokažem devojkama kakve su, nemoralne i da nisu kao Jovana - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nisam predstavljala kao moralna, to se videlo i u prethodnoj sezoni, nisam imala ni javan ni transparentan s*ks, niti s*ks uopšte. Ovo je dno dna što on priča, a da napomenem da mi je rekao u krevetu "Ti si devojka za ponos" - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija Kulić iznela je svoj stav, kojim je otkrila da je Milica podseća na svoju suparnicu i rivalku iz spoljnog sveta Draganu Mitrović.

Ti si se pokzala kakva si u prvom mesecu, ti si kao Dragana Mitrović, meni je u prošloj sezoni bilo tebe žao. Uopšte nije onakva kakva sam mislila da jeste - rekla je Marija Kulić.
Nisam igračka devojkama, nisam naivan. Kad je pokušavala da mi kaže da ima nešto čudno između nje i Tome, a sutradan da se Toma raspituje za naš odnos, i tera me da se zaljubim u tebe. Ja tu shvatam gde je caka. Nisam isti kao u prethodnoj sezoni, nisam bio zaljubljen u Draganu (Mitar) - rekao je Vladimir.
Nisam mu dozvolila da me pipa - rekla je Milica.

Dragana je pokušala da se opravda od Marijinih reči, ali Miljana Kulić je dočekala spremno sa svojom teorijom, koju su zadrugari potvrdili.

Neću vređati nikoga, ja ću se tek dokazati, neka bude da su mi oči ovakve ili onakve. Svako govori o sebi - rekla je Dragana Mitrović.
Zaljubila si se u oženjenog muškarca, to svi vide, ali ti je krivo što se on zaljubio u Milicu. Zato je nazivaš ološem, iskompleksirana si. Ti si jedna skrivena k*rvetina, radila si svašta u Švajcarskoj, Milica mi je pričala - rekla je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je kukala kako je nigde nema, i da mora da nešto uradi. Komentarisala je juče i Anđela i Natašu kako su lepi, poenta je što nema stav i što je izgubljena. Nisi bitna - rekla je Ivana Marinković

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga