AKTUELNO

Svi su ostali u čudu.

Emisija "Pitanja gledalaca" je i dalje u toku. Naredno pitanje bilo je za Ivanu Marinković.

Zašto se ne nastaviš da se boriš za Anđela kada ti je Car sve lepo rekao? - glasilo je pitanje.
Ne znam šta da kažem iskreno, ne interesuje me šta dečko radi - dodala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja shvatam Anđela, ima nas dosta, svih. Lepe devojke, momci, sve je to normalno - dodao je Filip Car.

Potom je Tara Simov skočila, i zapretila Milici Kemez, da će sve ispričati, što joj je ona govorila. Potom pomenula Jelenu Pešić, koja je svašta doživela od Milice Kemez, kako je rekla Tara.

Zavozali ste se, ako želite da igrate rijaliti, ne znate kako se to igra. Tara nije budala kao prošle godine, i neću da pijem kazne. Sedite, ćutite, i smrdite, sešću ti na kičmu za sve što si rekla da sam ti pričala, za sve si slagala. Jednom sam samo ispala grešna prema tebi, nikada te nisam izdala. Ti Milice biraj svoje prijatelje, svi će te izdati, samo te ja nisam izdala. Rekla sam ti to kada sam došla. Tvoja sestra i Bora su mi potvrdile priču koju si im pričala - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mojima smem sve da pričam, a nisam ništa izmislila! Tara grešiš, ništa mi nisi pričala - rekla je Milica Kemez.
Ja sam Mireli rekla da se nismo družile posle rijalitija, dosta sam joj se ranije poverevala, i tada sam pogrešila , napravila mi je problem svojim izmišljanjem napolju, ona je ljigava! - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je pitanje dobila Paula Hublin.

Čemu objašnjavanje da Fran nosi gaće tvojih bivših? - glasilo je pitanje.
Prebacivao mi je jednom da ja samo idem u šoping, a on je svoje pare trošio na to što je trošio, i eto, samo sam to Tomi ispričala - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam imao 18 godina, ja sam jednog dilera zeznuo za osamdeset hiljada eura, Fran je tada prvo sebi kupio BMW, imao sam tri motora, vodio prijatelje na večere i ostalo. U dve godine sam sve potrošio. Ormar pun markirane robe sam poklonio prijateljima, koji mi se posle nisu javili, isto i cura sa kojom sam bio. Sve sam izgubio, i njoj sam ostao dužan neki novac, uzela mi je sve gaće, trenerke, i ostalo. U tom periodu sam shvatio, da kada sam imao sve, ništa nisam imao u životu. Da, imam neke Pauline pantalone, majice, ali me nije sramota. Mene metak čeka kada se vratim u Zagreb zbog toga. Ko zna šta me čeka. Svesno sam to napravio, stajaću ispred svojih problema. Suočiću se sa tim - dodao je Fran.

Nakon toga, Tara Simov i Paula Hublin su skočile na Frana Pujasa jer je ispričao ovakvu stvar o sebi, koju nije smeo da kaže.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nego što smo ušli ovde, molila sam te da ne pričaš da si bio u zatvoru, da si se drogirao, jer ćeš povrediti sve tvoje. Ne želim da ispadne da sam sve to ja ispričala - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom su ušli u žučnu raspravu, gde su opet pominjani detaljni iz njihove veze, ali i raskida. U raspravu su se uključili mnogi zadrugari, koji su imali da daju svoj komentari sud. Detaljnije u klipovima ispod:

Autor: D.B.