AKTUELNO

Bilo je burno!

U Beloj kući uveliko je u toku emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Milicu Kemez: "Šta je pisalo u Jovaninom odgovoru Tomoviću?"

Naime, tokom prethodnog perioda, zadrugari su razotkrili tajne poruke koje je Vladimir Tomović pisao za svoju najveću simpatiju iz Bele kuće, misicu Jovanu Ljubisavljević.

Videla sam ženski rukopis i da je napisana poruka. On mi je rekao da su se dopisivali. Rekla sam da sam čitala poruke sa Đedovićem. On piše štampanom ćirilicom, a ovo je bilo pisano. Rekla sam da neću cinkariti - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Lažeš kao pas, rekla je da je pismo kod nje, a nije. Lažuljo, ne možeš da oblatiš ovu devojku, ni do članaka joj nisi - ubacio se Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

U Miličin odgovor umešala se i Jovana, komentarišući nekadašnju izjavu Kemezove "Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani", koja je aludirala na njihove pozicije u odnosu sa Tomovićem.

Što si ti vrabac, a ja golub - pitala je Jovana.
Rekla sam niti sam vrabac, niti sam golub. Ja nemam poruke od Vladimira, nisam špijun, slagala sam da bih ga iznervirala. Vladimir mi je pokazao ženski rukopis i rekao da je pisala - rekla je Milica.
Ja olovku u ruke uzela nisam - rekla je Jovana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga