AKTUELNO

Rekli su šta su imali!

Tokom emisije "PItanja gledalaca" , naredno pitanje bilo je za Tomu Panića.

Da li prodaješ svoj odnos sa Milicom? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam ništa sa Milicom, ja sam kriv što sve stavljam na rizik. Onaj ko poželi da se igra sa mnom, igraćemo se,a ona se igrala - dodao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da nisi iznela ni 20% onoga vezano za Tomu? Šta je to? - glasilo je pitanje za Milicu Kemez.

Ima stvari koje nisam rekla, to sam već objasnila. Nije mi jasno samo to pominjanje zaljubljenosti, i igara, ne vidim svrhu. To upiranje prsta u mene, i ostalo. Zanima me kako sam se ja to igrala? - dodala je Milica.
Zaljubila se u tebe! Zato kaže da nije igrala igre - dodala je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom se Milica Kemez pravdala, i objasnila.

Nisam se zaljubila, niti bih to dozvolila sebi. Toma je potencirao naše druženje. On je isto završio naše druženje, aonda mi opet prišao. Što se tiče razgovora, sve se čuje i vidi. I kada mi je na krevetu rekao to što je rekao - dodala je Milica.
Milice, da li si svesna da se sve vidi napolju? Zbog čega je Toma ostao bez žene napolju? - glasilo je sledeće pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir Tomović mi je rekao da postoji nešto čudno od strane Milice ka meni. I kada sam povredio nogu, bila je tu uz mene. Mi smo pričali u šiframa jer, ako znate da sam oženjen, ja sam rekao da ću da se igram, ja sam kriv što moja žena pati kod kuće. Ona je prelepa devojka, ali ja volim svoju ženu - rekao je Toma.

Foto: TV Pink Printscreen

Da si se dogovorio sa ženom da smeš da se sprdaš, ne bi te ostavila javno. Jednu noć je Milica toliko plakala, pokrila se preko glave, a to je bilo vreme kada je bila priča oko tome. Rekla je da ne može više da podnese, i nije smela ništa da mi kaže. To mi je Šebez rekao - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Toma se poigrao i sa Draganom i sa Milicom, to je moje mišljenje, a Nadeždu samo promoviše, jer na televiziji, svako pominjanje znači. Kakva je to pevačica koja peva "Gde su mi gaće" Poigrao se sa svima. Dragana se zaljubila u njega, sinoć je na žurci Dragana se non stop okretala ka Tomi, gledala gde je i ostalo - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedva čekam da izađu pisma, i šta se dešavalo u kupatilu, sve će se videti! - dodala je Miljana.
Milica mi je delovala elokventno, jako lepa žena, reko, mogao bi se sa njom družiti, delovala mi je sigurnom u sebe. Prihvatio sam je, mi se tu zezamo, i to, i ja joj kažem neke stvari, ona kao, ma ne. I kažem joj da ne treba da koketira i to. Isto kao Šebez što je trebao da prizna. Činjenica je da joj se dopadao i Toma, a sebe je opravdala rečenicom "Ja sam devojka" Sviđao ti se i Tomović, mazio te je tuda, gde je već pomenuo - dodao je Miki Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Milan dao reč Sandri Rešić.

Milici se sviđa Toma, ali i Tomi Milica. Milicu sam posavetovala da ustane i iznese sve što zna. Mislim da je Toma izljubomorisao na Tomovića, i mislim da joj je i Vladimir simpatičan. Ona mi je rekla da joj je neprijatno što upiru prstom u nju zbog obojice. Mislim da samo treba da ustane i kaže tih 80% koje pominje - Dodala je Sandra Rešić.

I ostali zadrugari imali su svoje komentare, a detalje pogledajte u klipovima ispod:

Autor: D.B.