AKTUELNO

Opet je glavna tema.

"Pitanja gledalaca" su u toku, bilo je suza, smeha, ali i neprijatnih situacija koje su mnoge zadrugare aktivirale. Za crnim stolom, mnogi su imali svoj komentar, sugestiju i savet, kako za svoje najbliže, tako i za rijaliti "neprijatelje". Naredno pitanje Milan Milošević postavio je Filipu Caru.

Znaš li da je Aleksandra provocirala druge ljude, i nasrtala na njih, a onda ustaješ i deliš pravdu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ustao, i shvatio da je dvoje troje ljudi napada. Ja ću stati u odbranu svioje bivše, bilo da je to bivša odavno,ili osoba sa kojom imam neki odnos - rekao je Car.
Spavao si kao top, a ona je uralala pored tebe! - dodao je lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo urlanje, ali mi je bilo nemoguće da nije čuo. Sve deluje usiljeno sa njene strane. Ona se svađala tri i po sata - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam htela da se posvađam sa njima, jer su me isterali iz takta - pravdala se Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam pod dejstvom alkohola, ne čujem. Kunem vam se u majku rođenu. I kada sam ustao, toliko sam bio mamuran, da sam ja samo hteo da sredim, i namnignuo sam Alenu, da se to završi, teraj to u k*rac. Na šta liči da neko tera devojku sa kojom hodam - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Miroslav Miki Đuričić imao svoju konstataciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Upravo su pre pet minuta Marija i Đedović nazvali prostitutkom, rekli da će sebi podoći cenu - dodao je Miki.

Potom je Milan Milošević zamolio Kristijana Golubovića da prokomentariše to, što su pojedini rekli da Aleksandra želi namerno da diskfalifikuje Cara, da bi pročistila put do Golubovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan gradski boem me zvalo na ulasku, i rekli su mi da čuvam tu i tu osobu. Nazvao sam par drugova, koji su mi potvrdili da ona nije prostitutka, i da je dobra devojka, da juri, i muči se da zaradi. Sinoć smo upoznali drugu Aleks, ona je htela da dokaže svima da je ostaloa nedorečena. Ona je kao Car, približna karakteru, jer se napila, i htela da dokaže. Došla je kod mene u Pab, i rekla da ima jedan Bojan, i tu je nastala prva frka. Možda je računala da će Car da uleti, da dobije podršku zaštitnika. Ja sam joj rekao, kada je pao prvi poljubac nje i Cara, rekao sam joj da treba da zna ikakvu odgovornost ima na sebi, i ako mu da benzina, biće gori. Ona je sada duplo odgovorna za ono što se desilo. Ja ne znam kako se on sinoć nije isekao, kada je razbio staklo - rekao je Kristijan.
Car mi je rekao da je on hteo ranije da se vrati sa žurke, i svaki put kada je Car kretao ka sobi, ona mu je davala pare, da bi se vratio na žurku, htela je da ga napije - dodala je Ivana Šašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam joj rekla da je to fejk, isforsirana svađa, jer da nije, prišla bi, i napala ga. Malopre sma uhvatila, kada je Boki rekao "Mislio sam da je prostitutka", ona ništa, dakle ona hoće da bude u žiži, hoće priču. I za prošlu sezonu si mi priznala da je sa Zolom bila zbog rijalitija - dodala je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je povredilo to, jer mi je Boki bio drag. Šetali smo, pričali smo. Ja sam najgora za sebe, eto - dodala je Aleksandra.

Detalji u klipu ispod:

Autor: D.B.