AKTUELNO

Fran i Hana su bili i više nego bliski u prošlosti.

U Beloj kući uveliko je u toku emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Paulu Hublin: "Dokle planiraš da olajavaš Frana iza leđa, a kad ti se neko suprotstavi govoriš kako to nisi rekla?"

Da, pričala sam sa Tomom o Franu, nije mu bilo jasno puno stvari, pa sam mu objasnila. Pričala sam sve što sam rekla, samo da se niko ne ubacuje. U ljubavi i ratu sve je dozvoljeno, ja imam pravo o njemu da kažem sve. Sa njim sam živela šest meseci, on ima pravo da kaže o meni sve. Sa njim sam prošla i najbolje i najgore, smatram da imam pravo da pričam sve. Šta god rekla, uvek ću ostati uz njega, koliko god on puta na to pljunuo. Ništa više o Franu neću pričati, u to sam se zaklela juče. Ja sam šest meseci trpela i ćutala, a on je ustao i mene ostavio. Ne znam gde ste bili i šta ste slušali. Molim vas da me više ne pitate za njega, dela će pokazati bolje nego reči, videćemo ko je kakav, ko je manipulator, ko se sa kim igra. Rekla sam da je on divna osoba, ali da ima probleme. Ja sam dobar prijatelj, i uvek bi stala iza svakog. Znam da Franu odgovara ova situacija, da ispada žrtva - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Paule, i zadrugari su izneli svoje viđenje situacije. Marija Kulić tvrdi da Paula ogovara Frana, kako bi Anđelo Ranković, koji je bio njena simpatija, shvatio da je ona još uvek zainteresovana za priču sa njim.

Ona i dalje priča takve priče o Franu, da bi dala do znanja Anđelu da ne želi da bude sa Franom. Ideš i pričaš sama, jedva dočekaš da te neko pita da bi ga pljuvala. Ti si ga ostavila, naterala si ga da dođe sa tobom - rekla je Marija.
Tvoja priča je dosadna, kakav Anđelo, to je gotovo pre dve nedelje, bila bih onda ljubomorna na Ivanu, Natašu pa i na Jovanu - branila se Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara Simov potvrdila je Marijinu teoriju, dodajući da se Paula sladila dok je slušala komentare o Nataši Radan, sa kojom je Anđelo imao intimne odnose prošle noći.

Dok je Nataša polivana g*vnima, ti si se smejala. Mnogo te dobro poznajem, neću te napadati - rekla je Tara.
Kakva god da je Nataša, ona je dobra. Ne treba da joj se smeješ - rekla je Ivana Šašić.

Nakon Tare oglasila se i nova zadrugarka Hana Rodić koja Paulu poznaje od ranije, pa je prokomentarisala njeno ponašanje.

Paula se pokazala nekorektna prema nekim zajedničkim prijateljima. To su neki od ljudi koji su dolazili u klub, i ja sam tamo dolazila, tamo je ona radila. Ne bih više komentarisala. Ona u meni neće imati prijatelja. Nisam dužna da odgovaram da li je ona varala Frana, znam za druge momke, nisam previše ispitivala, to je Paulina stvar. Zagreb je mali grad, puno manji od Beograda, sve se zna - rekla je Hana.
Poštujem što Hana neće reći. Frana nisam prevarila, za druge sam rekla da jesam. To sam i rekla - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara se usmerila na Frana u pozitivnom smislu. On se napolju dobro kotira. Paula treba da bude iskrena, da prizna da je iz sažaljenja bila sa njim. Fran i Hana su ključni, oni znaju dosta toga - rekao je Toma Panić.
Fran je pred ulazak, pred moje dve prijateljice, rekao da će promeniti sklop, da će se ponašati kao da je u zatvoru. Rekao je da će ispasti jadan - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon reči Tome Panića, Milan je postavio pitanje Hani Rodić koliko je bila dobra sa Franom, a njeno priznanje da su se poljubili šokiralo je sve.

Frana znam dugo, nismo bili u vezi. Poljubili smo se - rekla je Hana.
To je bilo davno, pre nekih dve godine. Pre nego što je ona ušla u jedan rijaliti. Nismo bili zajedno, družili smo se svaki vikend, imali smo zajedničke prijatelje - rekao je Fran.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga