AKTUELNO

Anđelo ne zna na koju stranu da ide.

U večerašnjoj emisiji "Pitanje gledalaca", Milan Milošević je pročitao pitanje za Anđela Rankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko je teško imati devojku kao što je Nataša Radan? - pročitao je Milan pitanje.
Malo mi je zaparalo uši to što je Sandra rekla da sam škrt na rečima. Vi niste upoznati sa tim da se Nataša i ja znamo spolja. Ja volim i cenim ljude. Nas dvoje smo se družili napolju, nas dvoje smo imali nešto - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je tvoja izabranica, ti si izabrao nju da sa njom provodiš vreme. Šta je ona drugarica ili ljubavnica, pitanje je - rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nas dvoje smo bili u kombinaciji, ja poznajem devojke i ovakve i onakve, ona je normalna. Ima ovde moralnih i nemoralnih devojaka - rekao je Anđelo.
Reci da se zbog nje razveo pevač, reci sa kim se viđala. Gde je Amar Gile i Šako Polumenta? - prekinula je Marija Anđela.

Nataša Radan je, dok su zadrugari napadali Anđela, zaplakala i pognula glavu u nekom trenutku.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su se viđali napolju i bilo im je lepo i sad su nastavili ovde, šta vas briga to - branila je Tara njih dvoje.

Marko Đedović je ustao i rekao da se on druži sa Natašom Radan.

Ja nju gotivim, ali mi nije jasno to ponašanje ni tvoje, ni njeno - rekao je Đedović.
Nismo se šetali Kalemegdanom, mi smo se viđali mesec dana na naš način, to je veza. Mi to tako vidimo - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela volim i sa njim se družim, Nataša i ja smo se družili posle rijatilija, ali ste mi kontradiktorni, čas ste u vezi, čas niste. Odlučite se, ti nju ponižavaš na taj način. Ustani i reci da ste u vezi. Ja da sam muškarac ne bih bila sa Natašom Radan. Ona Anđelu služi za je*anje i drndanje. Budi kao Tomović. Ustani i reci šta ste vas dvoje - rekla je Miljana Kulić.
Meni je krivo što me više ne interesuje šta će ko da kaže i misli. Zašto bismo mi imali potrebu da ozvaničimo vezu? Nama je lepo, spavamo zajedno, blejimo zajeno. Ja ne želim da mi neko komentariše vezu - rekao je Anđelo.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu ispod teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga