AKTUELNO

Miljana Kulić između dve vatre.

Strasti su već uzavrele, a sudeći po reakcijama, kao i odgovorima zadrugara tokom emisije "Pitanja gledalaca", ova noć definitivno obećava. Tek nekoliko pitanja je postavljeno, a u kući je nastala prava drama. Nekim zadrugarima već nije dobro, dok ostali strepe da će sledeće pitanje biti upućeno upravo njima. Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Miljani Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepo od tebe što si dala Bojanu deo budžeta, da li je to zbog Darka Lazića? - glasilo je pitanje.
Što se tiče Bojana, nije mi dobar drug, ali ide ka tome da mi bude najbolji prijatelj. Zna moje tajne. Zavukli smo se jednom u kućicu kod bazena, ja sam mu se poverila, i ja sam njemu rekla neke tajne. Pričao mi je o supruzi, deci. Mislili smo da nas kamere nisu snimale, svašta smo pričali. Nisam mu dala zbog Darka budžet. Hoću da se šalim, a ne da se zamaram sa mrtvim patkama, kao gospodin pored mene. Tri dana mu se nisam obratila, on je odmah napravio haos, isfrustriran. Sedi ovde kao inventar, biće ovde još dve nedelje. Znam da sam napravila žrtvu, ali ja nemam meru. Svesna sam toga,i da je napolju žrtva, a da sam ja smaračica koja opseda pevače. Htela sam da ga podignem malo, bilo mi je zanimljuivo da pričam sa njim, ali eto. Želim što bolje da ga upoznam, i da se družimo, ali on to ne želi, onda sam morala da pravim budalu od sebe, da bi me ovaj ukras rijalitija primetio. Desilo se nešto što samo Boki i ja znamo, a to vam nikada nećemo ispričati, samo da dodam - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi govore kako Bojan peva, šta ti misliš o tome? - glasilo je naredno pitanje.
Žao mi je da ovakav talenat propada. Žao mi je što ljudi misle da je glup, a on je rečit, ima šta da kaže, odgovori, progovori. Ja želim da ga izvedem na pravi put - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Veruješ li da te Miljana voli, ili je sve zbog Darka Lazića? - Milan je pitao Bojana, na šta je Miljana dodala:
Volim i njega i Mišela i stvarno to mislim! Znam da ne deluje tako, ali je tako - ubacila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Video sam da MIljana ima potrebu da priča sa nekim, iskreno i ozbiljno, prvi put je bila kao neko dete. Jasno mi je šta radi, i kako radi, dao sam joj savet da skine masku. Meni je jako krivo što sam juče dozvolio da me neko isprovocira, dao sam loše svetlo o sebi, i da se izvinim Aleksandri, za sve šta sam joj rekao. Ali da ne skrećem sa teme, Miljana mi je mnogo draga - rekao je Bojan.

Detalji razgovora u videu ispod:

Autor: D.B.

#Zadruga