AKTUELNO

Nije joj prijalo sve što čuje.

Kao i svake srede do sada, i ova je rezervisana za "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Anđela Rankovića: "Da li si ponosan na svoj izbor jer si za razliku od ostalih to radio u treznom stanju, dok su u prošlim sezonama zadrugari imali seks sa Natašom pijani?"

Ne vidim ništa loše u tome, nas dvoje smo se napolju viđali. Ne treba da držim monolog sad da sam preponosan - odgovorio je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje, ali i odnos Anđela Rankovića i Nataše Radan prokomentarisali su i zadrugari za crnim stolom, a glavna akterka ostala je bez komentara.

Ona je dobila zadatak da se što duže ljubi sa njim. Anđelo mi je rekao da nisu u vezi, ona mi je rekla da za to pitam njega. Rekla joj je da je glupo da se ljubi sa njim, a j*bala se i bez pokrivača. Znali ste gde ste ušli. Anđelu se i dalje sviđa Ivana, a sa njom opšti - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa njim su bili momci samo u pijanom stanju. Radila je to bez prekrivača, ti dolaziš kao fin i kulturan momak i šetaš sa njom. On planira da ozvaniči vezu sa takvom devojkom, popljuvao bi sebe. Narušava mu imidž. Žao mi je Ivane, poigrao se njenim emocijama - rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnoge devojke napolju rade i gore stvari, budimo ono što jesmo, budimo iskreni. 21. vek je, s*ks je najlepša stvar na svetu - rekao je Miki Đuričić.
Nataša je jako dobra devojka. Osećam potrebu kao neko ko provodi vreme sa njom, da ne komentarišemo njenu vaginu i njene odnose - rekla je Sandra Rešić.
Nemam komentar - rekla je Nataša.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga