AKTUELNO

Njihov najveći problem je Sanja - objasnio je Mića.

U večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" Milan Milošević je ušao u Belu kuću i krenuo da čita pitanje koje je bilo namenjeno Jovani Tomić Matoroj.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, možeš li ti da prepoznaš iskrenu emociju, za razliku od Sanje, Monika ti je pokazala mnogo više ljubavi? - bilo je pitanje koje je pročitao Milan.
Monika je meni prva četiri dana pokazala pravu ljubav, ali posle je to prošlo. Sanjina i moja priča je mnogo drugačija bila. Meni je baš bilo lepo sa Monikom, ona je meni pružila pravu pažnju koju sam ja uvek tražila - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nigde nisam ovako loše snašla kao u Zadruzi. Meni je sa Jovanom bilo prelepo. Htela sam ići kući, jer mi je bio haos. Izvini, Jovana, što je moja depresija tebi prešla i što sam bila bezobrazna. Nisam htela da završimo vezu, ali tako sam odreagovala. Ja folirant nisam, meni se noge odseku kada prođem pored nje. Niko ne može da priča kako se ja osećam, jer samo ja to znam. Kad god hoću da joj se približim, ja mislim da je teram od sebe. Ne mogu joj reći da je volim, jer ne želim da je diram da je ne bih iznervirala. Stalo mi je do nje, i to baš - rekla je Monika.
Ja znam da se ja njoj sviđam, ona je lepa zgodna, imamo hemiju, strast, ali mene su neke stvari odbile. Čudno mi je da je ona tako odreagovala i raskinula sa mnom, a onda danas dolazi sa drugom pričom - iznela je Matora svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Monika je zaljubljena u nju, ali njihov najveći problem je to što Matora nije još definisala odnos sa Sanjom, jer je ovde sve podseća na nju. Matora stalno ovde bleji sa Hanom koju hvali, a Monika je jako pametna devojka i zaljubljena - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovoj devojci se desila promena otkako je došla Hana, i postala je druga ličnost - rekla je Ivana Šašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte na videu ispod teksta.

Autor: N.B

#Zadruga