AKTUELNO

Nije mu bilo prijatno.

Pitanja gledalaca se nastavljaju, a sudeći po samom početku večeri, očekuje nas noć, koja će mnogo toga promeniti u Beloj kući. Milan Milošević je tu, da sve ono što ste vi pitali, prenese zadrugarima, i da od njih dobije odgovore koji će sa sigurnošću izazvati haos na imanju u Šimanovcima. Milan naredno pitanje postavlja Kristijanu Goluboviću, i zamolio ga je da prokomentariše aktuelnu temu, vezanu za Jovanu Ljubisavljević I Vladimira Tomovića.

Ako on ne poštuje njenog dečka, i piše joj pisma, on to treba da suspenzuje. Ona treba da ga prekine, jer da je poštuje, ne bi smeo da piše pisma. Ako Maja, ode u krevet, ona nije ispoštovala dečka. Pokopala si dečka time, jer ispada da ga ne poštuješ - odgovorio je Kristijan Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je poslao poslednje pismo, pre deset dana, on je ustao i to rekao. Ne vidim šta je problem - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Lepi Mića dodao svoj komentar.

Vladimir nikada nije krio emociju prema njoj. On nastoji da te osvoji, i ti nikada nisi rekla da nećeš, samo si govorila da si zauzeta. Sve su tvrđave osvojive, ti si devojko popustila!

Naredno pitanje bilo je za Anđela Rankovića, a bilo je vezano za njegovu emotivnu vezu koju je započeo sa Natašom Radan.

Kako si smuvao Natašu, na šta je pala? Znamo da nije laka, i da teško ulazi u vezu? - glasilo je pitanje.
Morate da pitate nju, ne mogu ja da pričam u njeno ime. Nemojte da je omalovažavate - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako te nije sramota da se šetaš sa njom? Znamo šta je radila u prošloj sezoni. Kao da šetaš ne znam koga, kako te nije samota? Za bolju od nje nisi. Igrao si se sa emocijama devojaka, a nju si našao da vodiš za ruku. Glup si, jer nisi protumačio pitanje - ubacila se Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prokomentarisao to da je Nataša priznala da je k*rva. Ne znam da l' se šalila, ili ne, samo sam prokomentarisao - dodao je Alen.
Viđali smo se i napolju, ništa se nije desilo brzo. A ovo što juče rekla Marija Kulić, ne bih dodala komentar, prećutaću, i prihvatiću njeno mišljenje - dodala je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-snimku u nastavku:

Autor: D.B.

#Zadruga