AKTUELNO

Nije se ovome nadala!

U večerašnjem izdanju emisije ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je prvo pitanje za Jovanu Ljubavisljević, a bilo je u vezi tvrdnji Milice Kemez da je odgovarala na pisma Vladimira Tomovića.

Da li stvarno misliš da ti verujemo da MIlica laže da nisi čitala pismo, ne bi Tomović pisao pet pisama, da nisi pročitala? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ponavljam priču o danas, sva četiri pismo su njegov rukopis, pisano je za ženski rod, a nijedan muškarac ne bi ćutao, a da ne pričam istinu - rekla je Jovana.
Niti znam kakav je Jovanin rukopis, ja znam šta je meni rečeno, da on dobija odgovore i da piše - rekla je Kemezova.
A vi verujete Milici Kemez? - dobacio je Tomović.
Milica, ti i ja smo iz garderobera pisma čitala, da li je isti rukopis ili? - upitao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugačiji - rekla je Milica.
Gde su onda i ostala pisma? - upitao je Marko.
Ja nisam pisala pismo, jesam ih uzela, ako dođe do ovoga da ih iznesem - tvrdila je Ljubisavljevićeva.
Ja sam videla ženski, pisani rukopis, on je meni to pokazao, on mi je rekao da mu odgovara i vratio u jastučnicu. Ja stojim iza toga. Ja ne znam da li si ti pisala, ja znam šta je on meni rekao. Ja nisam rasla na drvetu i da sam ja veverica - poručila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam je pozvao, to su pisma tipa drugi osnovne, treći. Ja sam njoj govorio danas sve u lice - ubacio se Tomović.
Sad se skreće tema sa pisma, ali nema problema, pričajmo o pismu. Ja mogu da idem na poligraf da si mi to rekao - odbrusila je Milica.
Evo, Jovana nije ni zaokružila! Ti možeš da ideš na poligraf? Ti beskrupolozno lažeš! Zna da nije napisala ništa, a optužuje je da je napisala - tvrdio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam da li mu j eodgovarala, ali sam primetila, ja sam Jovani pričala da ne greši, ali sam primetila da se Jovani sviđa Vladimir. Ja pratim igrice i gledam ko šta radi, primetila sam i za stolom i tamo kako si se nameštala. Ti možeš da pričaš i opravdavaš koliko hoćeš! Ako gleda njen dečko ovo, onda ona momka više nema. Pričala sam joj za Anđela, za Tomovića, sinoć sam posmatrala na žurki, ona nije napustila žurku dok Tomović nije izašao. Kaži momku da si zaljubljena u drugog momka - povikala je Marija Kulić, koja je molila danima unazad Jovanu da ne uradi ništa što će moći da je razočara, ali ona to ipak nije uspela da održi.
Nemojte da mi nameštate sada - uzvratila je Ljubisavljevićeva Mariji.
Jovana ti snosiš odgovornost, jer si uopšte čitala pisma, a imaš dečka - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga