AKTUELNO

Sad je sve jasno!

U emisiji ,,Pitanja gledalaca" naredno pitanje bilo je za Filipa Cara, a bilo je u vezi sa Aleksandrom Nikolić i njihovim učestalim raspravama.

Care, šta ti to smeta u Alekasndrinom ponašanju? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa, svako je za sebe individua. Inače mi smetaju ponašanje od mojih najbližih, a neko ovako, ne. Nisam se nikome žalio. Ja sam sa njom raspravio neke stvari, pa ćemo videti. Da mi smeta, mislim, ja to ne primećujem, meni ljubomora dolazi dosta kasno - pričao je Filip.
Vas dvoje imate zajedničkog idola, tebe više zanima Kristijan nego Aleksandra, kao i nju - dobacila je Marija Kulić.
Ne mogu reći da sam se zaljubio. Meni je sve u životu ako mi paše, nisam ja toliko emotivan i osećaj oko tih muško ženskih odnosa, imao sam ih mnogo da bih se opterećivao. - dodao je Car.
Nas dvoje smo jako slični, mi ne znamo kako bi nam bilo u vezi - ubacila se Alkesandra.

Foto: tv

Kako to da si u vezi sa Carem, a ne sediš sa njim preko dana i ne spavaš pored njega? - glasilo je naredno pitanje za Aleksandru.

Mi nismo u vezi, mi smo otpočeli nešto. Ne kažem da mi je drug, ali nije mi ni dečko - objasnila je Nikolićeva.
Tera Kikiju inat zbog Anakonde - dobacio je Marko Đedović.
Vi ste se posvađali, njegova ljubomora je doživela vrhunac. Pokazao je neku posesivnost. Ja sam njega zamolio da ide da spava, on je rekao da će otići i odjednom je tu nastao haos, ona je meni rekla da ne zna šta da radi, da pravi frku bez razloga - objasnio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam ljubomoran bio, ja imam problem sa alkoholom - tvrdio je Car.
Kad je trezan, on je top dečko, ali kada popije, on se pretvori u neku drugu osobu. On je rekao da neće piti, ali eto, videćemo - ubacila se Aleksandra.
Ne slažem se sa Mićom. On je utripovao da se njemu krupie nasmejao iz nekog razloga, a on je 4000 potršio. On je počeo da plače, tako i Vladimir ima te neke kodekse, on je takav kad popije. On nije spomenuo Aleks, ali je spomenuo taj smeh, to mu je udarilo na čast - prokomentarisala je Sandra Rešić.
On kad je popio, ja sam mu dao preko 2000 samo da kocka i u jednom trenutku je uradio jednu ružnu stvar, pljunuo je na sto za rulet i rekao onom dečku da je smrad, kao da je on kriv... To mi se nije dopalo, kada je otišao , ja sam uzeo maramicu i sklonio tu pljučku, taj dečko je ostao zatečen - rekao je Kristijan Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga