AKTUELNO

Progovorila o bivšem dečku.

Iva Grgurić večeras je gošća televizije Pink u emisiji "Intervju sa pobednicom".

Nakon priloga u kom su prikazane njene svađe sa dečkom Filipom Đukićem, Iva se osvrnula i na svoju bivšu vezu sa Marinkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je sladak. U tim momentima ja sam negde pucala i bila sam ljuta. On me gleda tim okicama, a ja samo meljem. Niste prikazali kad sam mu prali noge. I dalje smo u "nevezi". Marinka nisam zvala, neću ga zvati. Ovih deset meseci, i njemu sam napravila mnogo problema. Ja sam prečudna devojka, ja uvek pobegnem. Iz prve veze sam pobegla za Zagreb, iz veze sa njim sam pobegla ovde. Nisam dobila poruku od njega. Znam da mi želi najbolje kao i ja njemu. Ako bude hteo formalan razgovor, biće ga, samo ne znam kada. Dobila sam informaciju da mu devojka nije trudna. Nije mi išlo to uz njega, on se ne da lako, on to ne želi. Sama pomisao na to me izbacivala iz takta, ne znam zašto me to peckalo, ja sam nastavila. On je čovek koji je sve te godine bio uz mene, on je mene spasio iz te situacije o kojoj sam pričala. Za to ću mu uvek biti zahvalna, pa nek se završilo, ako je tako suđeno. Ne gajim nikakvu nadu, ne razmišljam o Marinku i neka tako ostane - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam očekivala toliko razumevanja. Znala sam da moram da budem iskrena sa Filipom. Pripremala sam ga. I kad sam mu rekla, zadrugarima se ni to nije svidelo, i to su mi zamerali. Ako 40 ljudi kaže suprotno, ja sam mislila da je problem u meni. Čim su mi postavili pitanje za Marinka, ja sam pustila suze, ispalo da od Filipa pravim tu životinjicu - dodala je Ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga