AKTUELNO

Ovo su čekali!

Iako se u "Zadruzi 1" nije plasirao u superfinale, Marko Miljković je po izlasku pokupio simpatije publike, koja ga je nagradila drugim mestom u "Zadruzi 2", u kojoj je pobednica bila Luna Đogani. Tokom njegovog učešća u "Zadruzi 3" Marko je često isticao da je on pobedio u "Zadruzi 2", jer su on i devojka koju voli osvojili prva dva mesta. Miljković je važio i za jednog od favorita u "Zadruzi 3", te su mnogi mislili da će upravo on osvojiti prvo mesto.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Njegovi fanovi "Ljubičanstveni", koji su jedni od najvatrenijih grupa, a dobili su ime po njegovoj omiljenoj boji, nisu uspeli da ga dignu na tron ni ove sezone. Marko je u superfinalu izgubio od Ive Grgurić, ali se zahvalio svojim fanovima što su bili uz njega.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Marko se na društvenoj mreži Instagram obratio fanovima, te postavio simbolični stori, koji je imao ljubičastu pozadinu i posvetio sledeće poruke.

Foto: Instagram.com/marko.miljkovic

Hvala svima, nikad nisam ni sumnjao u vas. Grmimo, kidamo - napisao je Marko, koji je takođe dodao sledeć:
Neverovatno mi je koliko ste uz mene, kao da ste mi rod rođeni. Hvala, braćo. Hvala, sestre. Hvala na bezuslovnoj podršci koju mi godinama pružate.

Foto: Instagram.com/marko.miljkovic

Autor: M. P.

#Marko Miljković