AKTUELNO

Jedva je čekala da stigne.

Jelena Pešić, takmičarka sa kojom smo se svakodnevno družili od 6. septembra prošle godine na malim ekranima, pokupila je simpatije publike i osvojila 7. mesto u superfinalu treće sezone "Zadruge". Ona je sinoć napustila velelepno imanje u Šimanovcima u pratnji svog psa Rite, kojeg je dobila za rođendan.

Foto: Jelena Simonović

Jelena je danas otišla u svoju porodičnu kuću u Smederevu, a odvojila je vremena da se na današnji praznik Petrovdan obrati pratiocima na društevnoj mreži Instagram i zahvali im se na svemu. Pešićeva je otkrila da je danas i poseban dan za njenog brata Pecu, koga su zavoleli svi zadrugari, kao i publika.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi moji, Rita i ja smo stigle kući. Želim da vam se, pre svega, zahvalim na svemu što ste činili za mene. Na svakom glasu, poklonu, misli, pozitivnoj energiji koju ste mi slali. Nisam imala predstavu da vas ima toliko. Hvala vam da od srca što ste me doveli do superfinala do visokog 7. mesta. Još uvek nisam došla sebi. Danas je mom Peci slava koju proslavljamo u krugu porodice, pa vas molim za mir, strpljenje i razumevanje. Volim vas puno i neizmerno sam vam zahvala. Vaša Jelena - napišala je bivša zadrugarka.

Foto: Instagram.com/jelena_pesic_official

Autor: M. P.

#Jelena Pešić