AKTUELNO

Mnogi će se oduševiti.

Posle 10 meseci, došao je kraj najglednijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi 3". Iva Grgurić, takmičarka koja se uselila već prvog dana u Belu kuću, postala je pobednica. Njen prvi televizijski intervju obavio je voditelj Ognjen Nestorović u svojoj emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Reporter Nemanja Vujičić razgovarao je sa superfinalstima, koji su posetili velelepno imanje u Šimanovcima još jednom, a jedan od njih bio je i Ivin (ne)dečko, Filip Đukić, zadrugar koji je osvojio 6. mesto u superfinalu. Filip je iskoristio priliku da se prošeta imanjem još jednom, a posetio je i Belu kuću, gde je proveo proteklih 10 meseci i sa svojim pratiocima podelio slike iz drugog ugla.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva, zaboravila si senf i jogurt - rekao je Filip, dok je snimao deo pored njihovog kreveta i ogledalo koje je oblepljeno uspomenama.

Foto: Instagram.com/don.filipo.tattoo

Filip je usnimio i krevet u kome su proteklih nekoliko meseci spavali Iva i on. Ali detalj koji će sigurno privući pažnju svih negovih folovera je kadar crnog stola.

Foto: Instagram.com/don.filipo.tattoo

Naime, ova "Zadruga" ostaće poznata i po tome što su zadrugari neprestano šarali po crnom stolu, koji je nakon 10 meseci na imanju počeo da liči na beli sto. Đukić je usnimao detalje sa mesta gde su sedeli Grgurićeva i on, kao i Luna Đogani, koja je bila gost ove sezone.

Volim te. Iva - napisala je Iva na ćirilici.

Foto: Instagram.com/don.filipo.tattoo

Marko, volim te. Oko - napisala je Luna pored nje.

Autor: M. P.

#Filip Đukić

#Iva Grgurić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga

#Zadruga 3